» »

Naviti GF4ti4200 z 64 MB

Naviti GF4ti4200 z 64 MB

Baza ::

Mene pa zanima do kere frekvence proc in rama bi lahko navil mojo graficno kartico. Imam ADM XP 2200+, 512 DDR rama od Kingstona, ABIT AT/ plata. Graficna je na 4x AGP.

Hvala v naprej

Jok3r ::

Do tiste najvišje frekvence kjer ti bo stabilno;) delalo !!!

Zdj imam 295/545 in mi normalno dela.Koliko je najvisja frekvenc.

Kdo je ze navijal to graficko in do kokatere visine frekvence?

Pa zanima me zakaj mi ne dela 3d mar program.Napise da bi rabil DirectX 8.1 a jst mam 9.0 instaleranga.Zakaj to?

OwcA ::

Baza: posnemi si najnovejši popravek (se mi zdi, da build 330) za 3D Mark. Meni je potem delal.
Glede navijanja pa takole, nihče ti ne bo mogel podati natančne ocene, do kam ti bo uspelo naviti. Pribljižno pa lahko oceniš mejo, če pogledaš kako uspešnni so bili ostali. Naprimer tukaj.

OwcA hvala ti za build 330 kerzdej dela.Pa zanimal bi me se s katerim porogramom se da navijat kartico tazn z original nVidia-nim.

Wolverine ::

RivaTuner je najboljsi program za navijanje, dobis a ga tle.
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)

M4TECH ::

Jaz sem jo navil na 310/615 pa dela normalno.(Leadtek gf4 Ti4200)

[Digit] ::

lah prasam kje to tocno navijes (u bios nastavitvah ali tist k mas toolse pa pod performance pa tiste kazalce mal naviješ?)???
>gf4 ti 4200 gainwardova<

ka se zgodi ce jo prevec navijes (se skur?) in kako se lohka pripricam do katere mere iti.... (da neb prevec pa da neb kj skuru...)<---nism tega se nikol delu me pa zelo zanima...

danke

BaRtMaN ::

V registru omogočiš spreminjanje frekvenc direktno iz nVidiinih nastavitev. Frekvenco spreminjaj po malih korakih in po navitju zmeraj zaženi kakšen grafični program (3D Mark, kakšno igro) in glej, če se pojavijo pri prikazu kakšne anomalije. Če se ne, v redu, če se pa, pa zmanjšaj frekvenco. Je pa priporočljivo, da si na kartico daš gor vsaj rebra za RAMčke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

Oddelek: Navijanje
122458438 (27170) LittleDevil
»

navijanje GeForce FX5200

371787 (1432) BaRtMaN
»

Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )

676103 (4666) The B
»

WinFast A280 LE TD

281401 (1008) Tic
»

RADEON 8500 ali GF4 Ti 4200

Oddelek: Kaj kupiti
231907 (1200) JohnyB

Več podobnih tem