Forum » Pomoč in nasveti » android v windows
android v windows
renegade ::
lP
kolega bi kupil tablični račuanlnik v leclercu. sedaj stane nekaj pod 100€. razlog da bi kupil je da ima vgrajen gps, amapk ima namescen android sistem...zanima me ali lahko tukaj gor namestis windowse in pa katere...ce obstaja ta moznost...
hvala za odogovor
kolega bi kupil tablični račuanlnik v leclercu. sedaj stane nekaj pod 100€. razlog da bi kupil je da ima vgrajen gps, amapk ima namescen android sistem...zanima me ali lahko tukaj gor namestis windowse in pa katere...ce obstaja ta moznost...
hvala za odogovor
- spremenilo: renegade ()
Grega_K ::
V kolikor ima ta tablični računalnik procesor ARM, bi bilo (teoretično) nanj možno namestiti Windows RT.
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Grega_K ()
VoidRay ::
In spisati svoje driverje ja. Kaj ga sploh moti android?
Work can't kill you, but why take a chance?
Noobish ::
@Grega K: teoretično bi bilo res možno, vendar na tablici pod 100€...nemogoče. Verjetno nima ARM, pa tablica je verjetno tudi prešvoh za windowse, glede na njeno ceno. Če bi rad windowse gor, treba malo globje seči v žep.
Na hitro sem pogledal in našel tele z windowsi:
tablični računalnik 1
tablični računalnik 2
tablični računalnik 3
Na hitro sem pogledal in našel tele z windowsi:
tablični računalnik 1
tablični računalnik 2
tablični računalnik 3
Mavrik ::
V kolikor ima ta tablični računalnik procesor ARM, bi bilo (teoretično) nanj možno namestiti Windows RT.
Ne, na nobeno Android tablico se ne da inštalirati Windows. Nimajo namreč UEFI.
The truth is rarely pure and never simple.
renegade ::
kolega je strasten letalec in ima nek program ki dela na winsih, sedaj v letalo jedralno ne more nesti prenosnika, in bi tablični računalnik. v leclercu je videl za 100€ tablico z gps.. in sedaj bi on to kupil če bi lahko winse dal gor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 63995 (30971) | Opkow |
» | Ubuntu tudi za tabliceOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10956 (9534) | c00L3r |
» | Tablični računalnik Windows?Oddelek: Loža | 1619 (1471) | Robi :P |
» | Tablični računalnikOddelek: Kaj kupiti | 3501 (3106) | klinker |
» | Tablični PCOddelek: Zvok in slika | 1392 (1072) | KoMar- |