Forum » Strojna oprema » Utripanje ekrana(notebook)
Utripanje ekrana(notebook)
levaky ::
Da ne bom stare teme smetil z drugim problemom:)
Imam še en laptop, ki pa mu ekran čudno "žmiga". Sem že očistil kontakte, a se problem še vedno pojavlja!
Je pa enako kot pri prejšnjem, zunanji monitor, priklopljen preko VGAja deluje brez problema.
Je tukaj tudi lahko kriv kabel?
Inverter(notebook ima LED display, tako da inverter nima ločenega napajanja)?
LCD panel?
Aja, je pa tole snemano pri 20% svetilnosti, Če svetilnost povečam na 100% in profil zamenjam za High Performance(namesto HP Optimized), potem napaka skoraj da izgine(redko kdaj žmrkne).
Posnetek napake:
lp, Matej
Imam še en laptop, ki pa mu ekran čudno "žmiga". Sem že očistil kontakte, a se problem še vedno pojavlja!
Je pa enako kot pri prejšnjem, zunanji monitor, priklopljen preko VGAja deluje brez problema.
Je tukaj tudi lahko kriv kabel?
Inverter(notebook ima LED display, tako da inverter nima ločenega napajanja)?
LCD panel?
Aja, je pa tole snemano pri 20% svetilnosti, Če svetilnost povečam na 100% in profil zamenjam za High Performance(namesto HP Optimized), potem napaka skoraj da izgine(redko kdaj žmrkne).
Posnetek napake:
lp, Matej
- spremenil: levaky ()
MTB ::
To se je meni na elitebooku 8440p začelo pojavljati z updejtom gonilnikov za grafiko. Zgodi se, če pride prenosnik v spanje, potem ga pa prižgeš. Nekaj časa sem se zafrkaval, potem pa sem v biosu onemogočil ambiental senzor.
levaky ::
Uuu, bom preveril še tale ambiental senzor:)
Se pa pri meni to dogaja vedno, ne samo ko pride iz standby-a
Se pa pri meni to dogaja vedno, ne samo ko pride iz standby-a
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meritev napetosti na osvetlitvi LCD-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1779 (1226) | mojca |
» | Prenosnik zatemni slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (958) | uporabniik |
» | Monitor blinkaOddelek: Strojna oprema | 2504 (2116) | Nwanko |
» | Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8492 (5877) | denci |
» | Lastniki poceni LCDjev- pozor na slabe kondije ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10947 (5558) | Pyr0Beast |