Forum » Pomoč in nasveti » Težave z diskom v Win2k
Težave z diskom v Win2k
kmjet ::
Imam 2 diska. V winME sem d: sformatiral, potem pa nanj skopiral backup fajle. Nato sem iz dosa sformatiral še c:, nanj dal Win2k, ki pa mi potem niso hoteli prebrati d diska (is not formatted). Zato sem spet sformatiral c disk, dal spet gor winME, ki so mi prijavili, da imam 3 diske (c:CDISK, d:DDISK, e:DDISK). Skopiram fajle na c:, grem v dos, sformatiram d:, skopiram fajle spet gor, sformatiram c:, dam spet gor Win2k, ki spet nočejo prepoznat d:
HELP!!!
HELP!!!
Pač... še en kmjet...
- spremenilo: kmjet ()
TESKAn ::
Dob si Norton utilities pa pocekiri disk.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
kmjet ::
Prva stvar, ki sem jo naredil. Žal tudi Disk Doctor (in to verzija 2001) pravi, da je ta disk neprepoznavnega formata.
Pač... še en kmjet...
SpiDEr8 ::
A u Win 98 oz. 2k ti pa dela v redu??? Drgač pa daš enga vn pa je :))) Nevem ce bi se to men nardil bi use sformateru pa pudatke tut!!! al pa kr u biosu dej low level format Verjetn nimas :)))
andrej ::
naredi backup pa povno formatiraj diske s sistemom, ki ga bos uporabljal. ce bos instaliral w2k potem formatiraj z w2k orodji...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Norton GhostOddelek: Programska oprema | 3559 (2789) | smirnof |
» | win98 in HDD nad64GBOddelek: Pomoč in nasveti | 1005 (817) | cpu |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2269 (2051) | CaqKa |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1582 (1440) | Spajky |
» | Formatiral WinME na C: in ne morem več v Win2k! HELP!Oddelek: Pomoč in nasveti | 984 (867) | freejack |