Forum » Strojna oprema » Zamenjava trdega diska
Zamenjava trdega diska
trackerman ::
Ker se mi računalnik ni hotel zagnati, sem ga odnesel na servis, kjer so mi disk zamenjali pod garancijo, vendar pravijo da reševanje podatkov s starega diska stane 72€, kar mi je preveč... Zanima me če lahko zahtevam stari, pokvarjen disk za domou in najdem nekooga ki to stori malo ceneje?
Hvala za odgovore že v naprej ;)
Hvala za odgovore že v naprej ;)
dogo ::
Po vsej verjetnosti ne, saj so ti tvoj izdelek zamenjali za novega. Poleg tega če gre za reševanje podatkov iz "pokvarjenega" diska zadeva ni tako enostavna kot copy - paste. Lahko pa jih vseeno vprašaš, več kot ne ti tako ali tako ne morejo reči, vendar pa pričakuj, da jim boš moral pustiti neko kavcijo kot zagotovilo.
Brias ::
postena firma ... povej prosim katera firma je ... ponavadi pod 500 eur noben ne dela recoverija ....
xCore ::
eno je reševanje podatkov direktno iz plat eno je pa "reševanje podatkov" ki jih delajo na servisih chdsk pa kaki proizvajalčev repair pa kopirat kaj se še da...
.:R Š T:. [.: Trust is a weakness :.]
trackerman ::
@Brias, firma je Sistemi Ena na na začetku Rudnika v Ljubljani ;)
SM pršau pa so rekl da ga ne morjo dati, da morajo vrnt, nč hudga nisem imel spet toliko pomembne podatke gor... Hvala usm ;)
SM pršau pa so rekl da ga ne morjo dati, da morajo vrnt, nč hudga nisem imel spet toliko pomembne podatke gor... Hvala usm ;)
#000000 ::
No ja če je pod garancijo ga mraš pustit tam, samo če bi prosil da ti ga dajo samo za tolk čas ada pobereš dol podatke bi ti verjetno ustregli, seveda če bi se dalo prenest preko USB kabla, če pa je crknila elektronika pa ti normalno zaračunajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zazna zunanjega trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 5825 (5546) | MrStein |
» | Zamenjava elektronike diska!Oddelek: Strojna oprema | 1545 (1056) | MIHAc27 |
» | Servis Kotar d.o.o. in moja izkušnja! (prosim za nasvet) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26587 (23348) | kuglvinkl |
» | Zamenjava elektronike na diskuOddelek: Strojna oprema | 1811 (1552) | Azrael |
» | Disk naenkrat crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (963) | Highlag |