Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji disk Samsung G2 Portable 500Gb-Problem
Zunanji disk Samsung G2 Portable 500Gb-Problem
miraldi ::
Zdravo. OK že dlje časa imam ta problem, sedaj imam pa dovolj in bi vprašav za mnenje. Lastim si Zunanji disk Samsung G2 Portable 500Gb in problem je v tem, da kadar hočem na disk naložiti/kopirati film daljši od 4Gb mi enostavno napiše, da je datoteka prevelika. Kljub temu, da imam na disku še polno prostora.
Nevem kaj bi to bilo, da ga j***. To se mi dogaja občasno in ne vedno. Je treba spremeniti kaj v nastavitvah?
Nevem kaj bi to bilo, da ga j***. To se mi dogaja občasno in ne vedno. Je treba spremeniti kaj v nastavitvah?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Frenckie ::
Ti imaš disk formatiran v FAT32 - ta ti omogoča zapis datotek do 4 GB.
Če želiš zapisovati na disk večje datoteke, ga moraš formatirati v NTFS datotečni sistem.
Če želiš zapisovati na disk večje datoteke, ga moraš formatirati v NTFS datotečni sistem.
Ti imaš disk formatiran v FAT32 - ta ti omogoča zapis datotek do 4 GB.
Mi lahko poveš kako to naredim? Ali se bodo po tem formatiranju v NTFS dat.sistem vsi podatki na disku izbrisali?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
dottor ::
disk moreš formatirat v NTFS sistem. Shrani vse kar maš na disku na računalnik, formatiraj v NTFS in pol naloži še 1x vse nazaj na disk
disk moreš formatirat v NTFS sistem. Shrani vse kar maš na disku na računalnik, formatiraj v NTFS in pol naloži še 1x vse nazaj na disk
Kje pa izberem čiščenje diska v NTFS sistem?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
OK. Celo noč sem pustil, da je vse iz zunanjega diska prekopiralo na navaden disk. Zdaj je zunanji disk pripravljen na formatiranje.
Mi lahko nekdo pove kako naštimam/iberem formatiranje diska v NTFS sistem?
Sem že zrihtal
Mi lahko nekdo pove kako naštimam/iberem formatiranje diska v NTFS sistem?
Sem že zrihtal
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NTFSOddelek: Programska oprema | 5374 (4961) | 5er--> |
» | Corsair Flash Voyager GT 16GBOddelek: Kaj kupiti | 3265 (2677) | Icematxyz |
» | DISK JE POLN !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (1994) | imagodei |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (2066) | klemen1 |
» | Problem z nastavitvijo windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1226) | Murcy |