» »

NBA 2K13

NBA 2K13

«
1
2

mediterano ::

Jo igrate? jaz sem velik fan teh iger. Trenutno igram na All-star težavnosti in simulation sliderji. Edina težava pri tej igrici je težavnost; če dam na pro je prelahka, se ni treba skoraj nič trudit za zmago, če pa na all-star, pa je dobesedno nemogoče zmagat - vsaj meni. Čim se recimo nasprotniku le malo približam, mu procent uspešnih metov takoj poskoči, tudi na 100% v posamezni četrtini. Takrat trofi naprotna ekipa dobesedno vse, jaz s svojo pa nič, dokler ni razlika tam nekje 20 ali 30 točk.Enostavno ne gre zmagati. Dobrodšla bi bla kakšna vmesna varianta pri težavnosti. Sliderje pa se mi zdi brezveze spreminjat, ker potem to nekako ni več to. Drugače je pa letošnja verzija super!

oemdzi ::

Igram ampak od odkar jo 2k izdeluje me nobena ne pritegne tako kot so me prejsne, ko sem znal odigrat do konca (29 sezon pa je bilo konec xD ).
Je pa res, da sedaj na vse igre drugace gledam, ce bi bila pred 10 leti moznost create a legend, mislim da bi isto spilal cele dneve :P
Verjetno me se najbolj moti samo premikanje, ki je seveda neprimerno bolj realno kot je to bilo recimo v nba 2001 ali 2003, vendar pogresam tisto odzivnost. Sploh mi gre na zivce, ker tako rad crto za out prestopi (ja je realno korakanje, samo nadlezno).

p.s. s cim igras ? Jaz sem si kupil gamepad, pa sem v primerjavi z tistem ko sem na tipkovnici totalen noob, drugace pa vse kar sem do sedaj igral sem igral na najtezje, ker drugace ni izziv, je pa res da sem kaksno sezono celo pusil preden sem se navadil, samo potem ko se navadis ti ponavadi rata dolgcas, ker odkrijes vse "buge" (fejki na katere vedno nasedejo in imas prosto pot do kosa in podobno) in jih izkoriscas, sploh v napetih koncnicah.

p.s.(2) Je pa lepo vidit po dolgem casu (ko ni vec Nesterovica) Dragica s solidnim ratingom

mediterano ::

Igram s tipkovnico. Je pa res, da vedno rad igram na težje, je večji izziv, kot omenjaš. Me pa malce moti tale nerealnost. Ko sem res skoncentriran in dobro igram tudi v obrambi, mi v napadu enostavno ne gre. Ni prilik za koš, in predvsem, procent je katastrofalen. Takrat gubim četrtine tudi po 20:0, pa podobne fore. Ja, tole prestopanje out-črte je res nadležno.

klemenSLO ::

S tipkovnico. Eden redkih špilov ki jih igram. Vsako leto je boljša simulacija. Igram sezono na pro po 5 minut na četrtino, vendar je počasi ratalo prelahko: 40zmag/10 porazov, pa še ti so bli načetku sezone. Igram s sunsi :) le zakaj :)
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

oemdzi ::

haha umeram :D

mediterano ::

klemenSLO je izjavil:

S tipkovnico. Eden redkih špilov ki jih igram. Vsako leto je boljša simulacija. Igram sezono na pro po 5 minut na četrtino, vendar je počasi ratalo prelahko: 40zmag/10 porazov, pa še ti so bli načetku sezone. Igram s sunsi :) le zakaj :)

Kako ti rata doseč tako razmerje in s katero težavnostjo igraš?? Jaz enostavno v all-star težavnosti en morem zmagat. Evo, ravno sedaj me teptajo Raptorsi, 20:4 delni rezult v 2.četrtini. Noro, moji ne zadenejo popolnoma nič.;(( Igram sicer s Clippersi. Edini omembe vreden je Griffin, ostalo pa vse za na odpad. V obrambi pa kar šinejo mimo mojih. Ni kaj, lahko se trudim na momemnte ko norc, pa nič ne zaleže. Prvo četrtino sem bil sicer dober, izgubil samo s 22:24.:) Sedaj pa koma, nič ne gre v koš. Playmaker Lowry bi naj bil neka kvaliteta, pa nisem v 10 tekmah odkar ga mam, z njim še zadel niti ene trojke, statisko ma pa sicer porazno.

primozzzz ::

Pa kaj gledaš na utrujenost igralcev?.. Delaj menjave, da se igralci odpočijejo pa bo lažje =)
NI PODPISA

mediterano ::

Itak da menjavam. Ampak enostavno nič ne trofijo. Je boljše met nastavitev za mete na rel player ali shot stick timing?

oemdzi ::

Odvisno, jaz imam raje shot stick timing in je vecinoma odvisno od mene, pri prvem pac ni vse na tebi :)

bdoxx ::

oi
kaj je dosti kombinacij na tipkovnici? se da normalno igrat? da vidim, če se splača kupit.
gempada si nemislim nabavit.

mediterano ::

Je pa res malce glupo, da ni neke težavnostne stopnje vmes med pro in all-star. Ali je ful lahko ali pa nemogoče zmagati. Evo, ravno sedaj mi je Budinger od Minnesote dal zaporedoma 10 pik, od tega 2 trojki, kljub nastavljenemu tesnemu in dvojnemu pokrivanju itd... Pri meni je že praznik, če kateri zadane 2x zapored. Procent uspešnih metov mi je pa drastično znižalo, ker sem pač po dolgem cajtu vodil za kar 4 pike!8-) In sedaj nasprotnik zadeva vse živo, vse gre v koš, če vrže iz svoje polovice, gre v koš...Meni pa nič, noben ne zadane kar tako, morda na vsake 3 napade po kakšna uspešna akcija. Kar že zgubljam voljo, ko si malce boljši, pa ne moreš več zadet. Ne gre, pa če se ubiješ.

klemenSLO ::

Evo sm prvič preklopu na Allstar. Špilu sm proti Spursom in je blo tesno do konca. Zmaga!! Ukradl žogo ginobiliju 23s do konca. ko sm vodu za 2. Pol so bli pa sam še namerne osebne in sm vse proste zadel...
Najtežji mi je pokrivat .parkerja. Če si ginobilija mal pustu je tkoj trojka padla.
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...

bolhapolha ::

Pri meni isto na Pro lahko zmagam skoraj vse tekme..recimo se zgodi katera, da je res nemogoče na all-star je pa znoret težko oz. skoraj nemogoče. Igram pa create a legend - samo!

Nesta ::

Top spil. Igram kariero.
Za kaj najvec zapravljate dener?
jaz ga samo za atribute igralca (shoot, pass, dunk..)

Setsuno ::

Jst sm večino igr igrou na pro in je blo preveč u izi sm zanalašč zgublo 30 pik in na koncu zmagu za 20. Na all-star je sedaj veliko težje zmagam prbližno 60% tekm. Ampak je treba velik bl tesno pokrivanje in pa ne smeš kradt žoge preveč ker če je ne dobiš gre nasprotni igralec samo mimo tebe pod koš in ga ne morš zaustavt. Pa nikol ne pustit igralcev na trojki same.

krOOokO ::

Danes začel igati. Super igra, igram na allstar po 2 igrah brez zmage, na pro je bilo pa prelahko. Me pa zanima kako narediti pick and roll?

Setsuno ::

pr men je LB ali left button na joysticku drgače pa ga morš držat

mediterano ::

Igram "association", s Clippersi. Igram 2 sezono, pa še vedno pušim vse po vrsti, z 20 ali več razlike.>:DNo, malce je noro pri tej igrici tudi to, da pri EDIT lahko izboljšaš atribute vsem igralcem do maksimuma, potem pa ni več zanimivo, ko so perfektni.

mediterano ::

bolhapolha je izjavil:

Pri meni isto na Pro lahko zmagam skoraj vse tekme..recimo se zgodi katera, da je res nemogoče na all-star je pa znoret težko oz. skoraj nemogoče. Igram pa create a legend - samo!

Ja, točno. Na all-star je res skoraj nemogoče. Pravkar igram proti Grizlijem iz Memphisa, in imajo v 1. četrtini 68% met, jaz samo 44...Trofijo dobesedno vse kar mečejo, pa če se še tako trudim v obrambi. Pa tudi zelo togi so moji igralci v obrambi, neodzivni na ukaze itd...Težko je, res skoraj nemogoče zmagat, sem že izgubil veliko volje za to igrico ravno zaradi tega. Zdaj igram le še kakšno tekmo na dan, nič več. Preveč živcev gre zraven, zmagam pa itak ne.

mediterano ::

Kako se pa najboljše nastavijo obrambne nastavitve? Kaj pomenijo tisti play tight, deny ball ali moderate in sag off, kao imate nastavljeno? Mene enostavno v obrambi skockajo kot za šalo, kar sprehodijo se skozi, tako so hitri nasprotni igralci, v obrambi enostavno igram preslabo. Vendar so moji na ukaze slabo odzivni, in nasprotni igralec šine ko strela mimo mojega in zabije, še preden moj sploh na moj ukaz reagira. In še drugo, kaj pomeni tisti moder krogec, ki se včasih pojavi zraven igralca, ga takrat moraš menjat? No, sedaj igram recimo drugo četrtino, prvo sem pušil 28-18, sedaj že 12-0 za naprotnika, moji ne zadanejo dobesedno niti enega meta, pa lahko mečem iz čistih pozicij. Imam morda kaj narobe nastavljeno? Sliderje mam na simulate, drugo pa ne vem kaj bi bilo...

oemdzi ::

Jah saj to skos trdim, da te nove serije ze morda izgledajo precej bolj realne v samem gibanju igralcev(in ogromno izboljsav je okrog same igre in igralcev), ampak je v primerjavi recimo z nba 2005 to totalno neodziven spil ... Ko ti vidis neko luknjo v njihovi obrambi, ali pa v svoji preden se igra odzove na tvoj pritisk tipke, je lahko ze cisto druga situacija, ki se iz sekunde v sekundo menja, zato teh novih 2k serij sploh ne igram niti 1/10 casa, ki sem ga namenil vsakemu izmed EA sports live(al kaj tocno so ze bili) releasu.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

mediterano ::

Res je. Totalno neodziven. Preden moj igralec v obrambi skuži, da hočem od njega da skoči v blok, dobim že trikrat prej koš...Enostavno precej neodzivna igra, kar se odraža tudi na rezultatu.

Setsuno ::

ja jst ne razumem kako jst pol zmagujem na all-star... niste pač dost dobri še za all-star izbolšat morte obrambo in morte že vedet kšne težke stvari da lahk zmagate

mediterano ::

Ja potem pa izdaj kakšne skrivnosti...A igraš na tipkovnico?

s51as ::

mal se umerte no...
jaz igram na gamepad... na najlažji stopnji my carear... itak sem vse zgublal.. potem sem cheat engine pognal in sem totalno upgrejdal igralca... pa guess what... še vedno mi je ratal kej zgubit... zdaj sem še verjetnost zadetkov popravil pa verjetnost za uspeh kraje žoge in zdaj zmagam tudi za 100 pik pa tudi če bi sam igral :)

Sej vem da ni lepo in ni prav, ampak če špilaš 2 tekme na 3 dni zato da se malo sprostiš od službe in vsega, bi mogle bit te igre pač mal lažje...
It's just me myself and I

mediterano ::

Ja, se strinjam. All-star je nemogoč, pro pa prelahek in ma me, da bi to igrico zaradi tega postavil v kot in se je ne več pritaknil. Pa ni bila poceni. Moja ekipa enostavno ne zadane nič, oni polovico, met majo 50%, moji nekaj nad 30%. Pa čeprav izborim nepokrit prostor za met, pa čeprav mečem s kao dobrimi strelci - nič, nič , nič. Met - katastrofa, obramba še večja katastrofa. Moji igralci v obrambi totalno neodzivni, nasprotni veliko prehitri, ne sfolgam sledit, ker so pač tudi zelo neodzivni na ukaz. Ne gre , zgubil sem vso voljo.

krOOokO ::

@oemdzi: zanimivo da si ravno 2005 omenil, ki je meni daleč najboljša od vseh nba-jev :D

Setsuno ::

mediterano je izjavil:

Ja, se strinjam. All-star je nemogoč, pro pa prelahek in ma me, da bi to igrico zaradi tega postavil v kot in se je ne več pritaknil. Pa ni bila poceni. Moja ekipa enostavno ne zadane nič, oni polovico, met majo 50%, moji nekaj nad 30%. Pa čeprav izborim nepokrit prostor za met, pa čeprav mečem s kao dobrimi strelci - nič, nič , nič. Met - katastrofa, obramba še večja katastrofa. Moji igralci v obrambi totalno neodzivni, nasprotni veliko prehitri, ne sfolgam sledit, ker so pač tudi zelo neodzivni na ukaz. Ne gre , zgubil sem vso voljo.


pač neznate obrambe igrat...

oemdzi ::

krOOokO je izjavil:

@oemdzi: zanimivo da si ravno 2005 omenil, ki je meni daleč najboljša od vseh nba-jev :D

Jah ker je meni tudi :))

btw sem zdaj par dni igral 2k13 my career in niti ni tezko zmagovat na allstar tezavnosti, samo mores se zavedat, da si kot rookie za en drek v vsemu razen tistmu kar si izbral na zacetku ! Kot PG je recimo najboljse vzet athletic ali pa 3pt in potem tole izkoriscat ter SP cash dobivat in upgrejdat. Sem pa ze odkril fcking "bug" lepo predriblas pod kos kar sploh ni tezko in fejknes+podas in imas easy assist. Malce je dzabe da je to tako lahko, ko pa recimo trojke sploh mecem ne, tudi odprtih vec ne mecem :D, ker itak ne zadanem (razen ce bi si 3pt shooter izbral) Malce je nerealno to da si na trici kot PG pa te nihce ne pokriva, ker itak ne mores zadet, to se tisti antitalenti v Krki (aka Rojc, Edo Muric Kameni) zadanejo ce so sami na trici, potem pa PG v nba mece 1/10 (se to je dobro ce ti rata).

nekaj dobrih nasvetov za my career: http://bleacherreport.com/articles/1355...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

mediterano ::

Setsuno je izjavil:

mediterano je izjavil:

Ja, se strinjam. All-star je nemogoč, pro pa prelahek in ma me, da bi to igrico zaradi tega postavil v kot in se je ne več pritaknil. Pa ni bila poceni. Moja ekipa enostavno ne zadane nič, oni polovico, met majo 50%, moji nekaj nad 30%. Pa čeprav izborim nepokrit prostor za met, pa čeprav mečem s kao dobrimi strelci - nič, nič , nič. Met - katastrofa, obramba še večja katastrofa. Moji igralci v obrambi totalno neodzivni, nasprotni veliko prehitri, ne sfolgam sledit, ker so pač tudi zelo neodzivni na ukaz. Ne gre , zgubil sem vso voljo.


pač neznate obrambe igrat...

Ja dobro no, domišljav pa 'pameten' je lahko vsakdo. Pač ne znam, zato pa sprašujem po forumu za kakšen dober nasvet.

mediterano ::

oemdzi je izjavil:

krOOokO je izjavil:

@oemdzi: zanimivo da si ravno 2005 omenil, ki je meni daleč najboljša od vseh nba-jev :D

Jah ker je meni tudi :))

btw sem zdaj par dni igral 2k13 my career in niti ni tezko zmagovat na allstar tezavnosti, samo mores se zavedat, da si kot rookie za en drek v vsemu razen tistmu kar si izbral na zacetku ! Kot PG je recimo najboljse vzet athletic ali pa 3pt in potem tole izkoriscat ter SP cash dobivat in upgrejdat. Sem pa ze odkril fcking "bug" lepo predriblas pod kos kar sploh ni tezko in fejknes+podas in imas easy assist. Malce je dzabe da je to tako lahko, ko pa recimo trojke sploh mecem ne, tudi odprtih vec ne mecem :D, ker itak ne zadanem (razen ce bi si 3pt shooter izbral) Malce je nerealno to da si na trici kot PG pa te nihce ne pokriva, ker itak ne mores zadet, to se tisti antitalenti v Krki (aka Rojc, Edo Muric Kameni) zadanejo ce so sami na trici, potem pa PG v nba mece 1/10 (se to je dobro ce ti rata).

nekaj dobrih nasvetov za my career: http://bleacherreport.com/articles/1355...

Sprobal opisani bug, pa pali skoraj vedno.:D

mediterano ::

Eh, eno igrico je palil ta bug, sedaj več ne gre...

oemdzi ::

Nevem men pali v 80%, vcasih niti ne rabis fejkat ampak samo podas, drugic pa tisto fitno uporabis, da odskoci nekam in potem si ali sam, da lahko vrzes na kos ali pa podas.

Mene se bolj motijo finte pri my career, ko soigralec zgubi zogo in divjamo nazaj v obrambo, kjer (ce si dovolj hiter) prevzames kaksnega za kaksno sekundo ali 2, in se mi je dogajal da sm kr pol ocene zgubil, ker je un velikan ki sam ga prevzel najprej falil in dobil skok nato pa se zabil cez mene ... Sepravi, da ce razultatsko ne gre na tesno in potrebujes dobro oceno je boljse samo gledat protinapad in ne tvegat ;((

Danes bom spet probal z gamepadu, ker sem malce gledal tiste treninge in brez gamepada si kot invalid pri dribljanju (vsaj polovica potez je neizvedljivih). Je pa res da sem ze po defaultu invalid na gamepadu, tko da bo izziv :D
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

St235 ::

Kot sem ti napisal v sorodni temi. Brez gamepada je igrat nba2k13 enko kot igrat košarko z slomljeno nogo.

PA sploh ni problem v številu trikov (drbilanje) ampak predvsme v tem, ker ne moreš točno določat smeri in hitrosti gibanja igralca. Na allstair težavnosti štejejo precizni predori v napadu in pokrivanja v obrambi. Kako to narediš če ima račuanalnik na voljo cc 360 smeri, ti pa samo osem?

oemdzi ::

Mogoče te novejše 2k serije ... Nba live vsaj do 2005 ni bilo niti najmanjše potrebe po gamepadu če si obvladal tipkovnico.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

St235 ::

obstaja velika razlika med tem ali se da zmagovat zgolj z tipkovnico in užitku pri igranju z ustreznim kontrolerjem.

Nimam pojma sicer katerega leta konkretno je prišlo 360 stopinjso obračanje v NBA/NHF/FIFA špila, ampak od kar to je je game pad svetlobna leta pred tipkovnico. Nekako tako kot "simulicije" letal z joystickom in dirkačine z volanom.

Kot bi temu rekli veterani, saj se da brez, sam z vazelinom manj peče.

oemdzi ::

Hehe ja kakor komu ! Meni je na tipkovnici večji užitek :D In tako sem tudi igral, ker četudi je bila kakšna prednost na gamepadu, sem jo pač ignoriral. Sedaj je pač gamepad tudi zame nujno zlo če hočem igrat na večji težavnosti, ker na tipkovnico nažalost ne gre več zmagovat, ker na gamepadu so bistvene stvari ki jih nujno potrebuješ.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

oemdzi ::

Sem prešpilal tiste treninge kjer te nauči vseh možnih potez na gamepadu, pa lahko rečem da je res kar nekaj potez, ki na tipkovnici niso možne, ampak je v vsem ostalem tipkovnica superiorna. Ne se hecat tam neke left/right bumperse/triggerje drzat in hkrati obe gobici premikat. Saj gre če imaš v glavi točno določeno potezo, ampak da se pa sproti prilagajaš pa my ass ... Ne vidim kje je zabava, ker preden bi se vsaj za silo navadil na to bo zunaj ze 2k14 :)) Ce si pa ali ze stari xbox user ali pa popolnoma nov v svetu nbaja pa ti je verjetno ali ze vse domace ali pa ni vazno, trenutno se pa pocutim na gamepadu kot v kameni dobi :P
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

St235 ::

rofl, še vedno nisi dojel, da imaš največ problemov zaradi tega ker si priklenjne na 8 semeri? Zato ti računalniški igralci bežijo kadar hočejo, ti pa nikakor ne moreš mimo.

oemdzi ::

Eh ? Kje sem pa omenjal, da mi kdo beži ? Na tipkovnici sem celo bolj natančen in hitreje menjam smer ter popravljam manjse detajle(ne verjamem da se celo najvecji geeki na gamepad kaj bolje gibljejo od mene na tipkovnici, ker se tam kontrolira samo s palcu, medtem pa na tipkovnici z 3 prsti na 4 tipkah). Ce ne bi zajebali s tistem RS driblingom bi mi tipkovnica zadostovala, tako pa bom vseeno vstrajal na tipkovnici ali pa izbrisal spil, ker samo zaradi NBA se ne grem na gamepad ucit, ker se mi ne da iti 10 levelov nazaj v sami igri...

Kot sem pa ze napisal, verjamem da tistim, ki igrajo na gamepad ze vec let razlicne spile jim ni tak problem, meni je ze sam layout gamepada wierd in bi prenostavno potreboval prevec casa da se ga navadim, kar se mi pa za en spil ne da pocet. Dosedaj mi je edino pri gameboy emulatorju prav prisel :P

p.s. ne serjem po gamepadu, ampak le po temu, da za novopecene uporabnike ni najbolj prijazen (vsaj pri NBA ne)
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

St235 ::

definitivno je bolj prijazen do začetnikov od tipkovnice, ampak škoda prepričane prepričevat. Pač igraš dalje na tipkovnici. Če boš pa kdaj imel originl špil in boš igral online, pa poročaj kako gre.

oemdzi ::

Vem, da na tipkovnici sem lahko še tako nageekan pa ne bom imel za burek proti nekomu, ki je nageekan gamepad. Samo za singleplayer je skoda casa, ki bi ga potreboval za prilagajanje. Samo hotel sem tistim, ki razmišljajo o nabavi gamepada za NBA malce nakazat kako to gre (jaz sem ga namrec kupil ravno iz tega razloga), da bo potrebno brutalno spusit malo morje iger preden se navadis ali pa igrat na lazjih stopnjah (kar se pa meni ne da).
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oemdzi ()

St235 ::

seriously, ne vem točno kak gamepad si kupil, ampak na takšnega kot je na ps/xbox se prijaviš v pol ure, če nisi motoričen idiot.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

oemdzi ::

  tega sem kupil

tega sem kupil



Drugace si pa pomoje ti tisti, ki se ne da prepricat, da nekdo ki je igral nba od 99 naprej na tipkovnico, kakor tudi fifo (vse podobne tipke WASD space, alt, Q in E, za premikat smerne)na tipkovnico obvlada nba 2k13 precej bolje kot pa ce bi se 1 teden ucil igrat na gamepad(verjetno za isti nivo bi potreboval mesec vaje na gamepad, samo kje je tle fun, jest igram za zabavo in ne zato, da se bom 1 mesec samo ucil na gamepad), ker jaz na tipkovnici izvedem razne combote ze skoraj podzavestno/refleksno, medtem mi je pa gamepad muka, ker namesto o igri razmisljam o tem kje je kaksna tipka (pa tudi oblike gamepada se je treba navadit), reakcije so pa grozno pocasne...

Enostavno ce je nekdo kot jaz in zeli igrat nba na gamepad in je ze prej na tipkovnici igral na zelo solidnem nivoju mu bo bil gamepad muka ... Ti pa ocitno igras vse na gamepad in verjetno niti nimas pojma kako to izgleda, ko gres en spil, ki ga ze obvladas igrat z neko novo kontrolo, ki jo prvic v rokah drzis.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

s51as ::

jaz samo nba igram na gamepad strelačine pa vse na tipkovnica + miška...
It's just me myself and I

St235 ::

Drugace si pa pomoje ti tisti, ki se ne da prepricat, da nekdo ki je igral nba od 99 naprej na tipkovnico, kakor tudi fifo (vse podobne tipke WASD space, alt, Q in E, za premikat smerne)na tipkovnico obvlada nba 2k13 precej bolje kot

ROFL, identičen argument je imel moj starfoter, ko smo mu hotli dopovedat, da ni potrebe po temu da mu poštar penzijo nosi na dom, potem gre pa on na banko denar polagat. Nič, bo že držalo, da če nkeja počneš že 10 let potem je zagotovo pravilno in najboljše možno.

Ti pa ocitno igras vse na gamepad in verjetno niti nimas pojma kako to izgleda, ko gres en spil, ki ga ze obvladas igrat z neko novo kontrolo, ki jo prvic v rokah drzis.

se ne bi mogel bolj motit, na kraj pameti mi ne pade LOL, CS igrat na game pad, še manj pa Gran Turismo. Je pa res, da se ne štejem ravno za motoričnega idiota in rajši vidim, da si prilagodim kontrole tipu igre, kot da slepo ustrajam na nekem kontroleju, zgolj zato, ker ga imam pač že 10 let,

oemdzi ::

Ocitno nisi razumel ... Jaz ti govorim zase, za mojo situacijo, da se mi zarad enga spila ne splaca navajat na gamepad, ker mi je obupen in bi potreboval enostavno prevec casa samo za to, da bi se ga naucil dovolj dobro uporabljat in bi bil vsaj na primerljivi stopnji kontroliranja kot sem ze sedaj na tipkovnici. Verjamem pa, da ce bi se iz nekega razloga spravil igrat igre na gamepad, bi cez eno leto tudi nba obvladal boljse kot ga sedaj na tipkovnico, ki nima dolocenih funkcij.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

bdoxx ::

no verjetno boš kupil še 2k14 2k15 2k16 :D

mediterano ::

VE mogoče kdo kakšen uporaben bug za association? tisti s prodorm pod koš in posledično asistenco ter točkami, defintivno ne pali...Vsaj povečini ne.

mediterano ::

OK. Sedaj sem dokončno izgubil voljo do tega sranja, imenovanega NBA 2K13. Zmagati v all-star je nemogoče, in nisem novinec pri tej igri. Čim dobim procentualno malo boljši met, dobi nasprotnik 100-procentnega, zadanejo dobesedno vse, kar mečejo, pa četudi se raztrgam v obrambi...ne gre in ne gre, vse jim gre v koš, ravno sedaj igram proti Bullsom, in ne zgrešijo meta, posebej ne v 4-četrtini. Nimam kaj, moji pa ne zadanejo dobesedno nič od nič, pa četudi najdem idealne in čiste pozicije za met, pa nastavim v obrambi tesno pokrivanje, dvojno pokrivanje in še kaj; ne gre! Moji igralci neodzivni, počasni, leni in slabi strelci, nasprotnik superioren. In to iz tekme v tekmo tako. Ne grem se več, zadeva roma v koš.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nba 2k17

Oddelek: Igre
171709 (1046) MajklNajt
»

NBA 2k15

Oddelek: Igre
122292 (1808) Kurzweil
»

Gamepad za dirkaške igre

Oddelek: Igre
212446 (2054) opeter
»

NBA 2k10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
558216 (5726) mrdejan13

Več podobnih tem