» »

Uravnotežen pogled na vloge spolov

Uravnotežen pogled na vloge spolov

««
15 / 20
»»

Aston_11 ::

jype je izjavil:

Aston_11> Se strinjam z zapisanim.

Skratka še eden iz "jype uničuje debato" kluba, ki ga v resnici tema sploh ne zanima, mora se le oglasiti v njej, ker je vanjo nekaj zapisal zloglasni jype.

Pa za teboj še eden. Kmalu vas bo dovolj za referendum.

Izjemoma imaš prav. O trenutka, ko si ti stopil v temo in jo uničil, me tema ne zanima več. Tebe pa samo toliko, da lahko folku bumbaš kako nimajo prav.

jype ::

Aston_11> Tebe pa samo toliko, da lahko folku bumbaš kako nimajo prav.

To je dejstvo, ki ga je treba izpostavljati znova in znova, dokler ne ugotovijo, čemu se motijo (in sami od sebe spremenijo mišljenje).

Sem upal in se bal, da me na ignore listo boš dal.

To je dejstvo, ki ga je treba izpostavljati znova in znova, dokler ne ugotovijo, čemu se motijo (in sami od sebe spremenijo mišljenje).

Res. Vendar bi rad videl isto tudi na tvoji strani.

Aston_11> Res. Vendar bi rad videl isto tudi na tvoji strani.

Jaz nimam težav s sprejemanjem svojih zmot. Drugi imajo težave s tem, da se jaz ne motim.

Zlate ::

jype je izjavil:

Aston_11> Res. Vendar bi rad videl isto tudi na tvoji strani.

Jaz nimam težav s sprejemanjem svojih zmot. Drugi imajo težave s tem, da se jaz ne motim.

Že samo dejstvo, da vehementno (že večkrat) trdiš, da se ti ne motiš, je razlog za diskvalifikacijo. Največji umi tega sveta so redko trdili, da se ni možnosti, da se motijo, vendar ne ti jype...

No, kot bi rekel Nikolaj Pečenko iz Monitorja - lahko pa se seveda tudi motim.
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

_IKE_ ::

jype je izjavil:

_IKE_> Imaš prav, zmotil me je šovinistični podcenjevalni odnos

Res? To, da sprejemam, da imajo ženske v povprečju slabše rezultate, je torej šovinistični podcenjevalni odnos, to, da se ženskam in moškim ne dovoli tekmovat skupaj (no, tu gre predvsem za izjemne ženske, ki se jim ne dovoli tekmovat z izjemnimi moškimi, s katerimi se očitno lahko primerjajo, da se razumemo), je pa po tvoje "dejstvo, okoli katerega se ne da".

Res sprejemaš ?
Zakaj pa potem si potem vpil da je vonova diskriminirana, ker ne sme tekmovat z moškimi? Ona lahko, ker je "izjemna", ostale smučarke pa to niso?

Za ostale smučarke, pa je itak bolje da se ukvarjajo z rekreativnim smučanjem....si to namreč lepo ponazoril z "indijsko" primerjavo...

Velik del teme si vpil kako je kitajka plavala hitreje od phelpsa, pri tem pa priročno pozabil omenit da je na isti razdalji za njim zaostala za nekje 23 sec in bi z svojim časom v mešani konkurenci dosegla predzadnje mesto že v kvalifikacijah.

Torej, da ne bo diskriminirana ker je izjemna ( saj plava hitreje od moškega, no vsaj na enem delu proge ) , dejmo uredit da bo lahko tekmovala z moškimi, kjer bo zaradi bloških značilnosti dosegala rezultate kateri ne bodo zanimali nikogar, zaradi česar ne bo denarja od sponzorjev, kar pa bo prej ali slej pomenilo konec športne poti...

Ali pa bomo potem zaradi zagotavljanja enakopravnosti, vseeno Kitajko financiral klub temu da nima rezultatov ali bomo raje ubrali pot iz začetkov športne poti žensk "niste boljše od moških zato v športu nimate kaj iskat" ? Namreč samo ti dve poti bosta potem ostali....

To da bomo s tem uničili ženski šport pa itak ni bistveno, glavno da je zagotovljena enakopravnost....

jype je izjavil:

Tako je. Ker je očitno argument razumela na enak način kot ti - narobe. Ker ga še vedno ne razumeš, bi bilo s tvoje strani vljudno, da nekaj časa zgolj bereš in iz prebranega poskušaš razbrati srž problema.

and here we go....Če se ne strinja z mano je butast(a)...

jype je izjavil:

Aha ti si torej nezmotljiv....

Žal pa te moram razočarat rdečko, ne bom vljuden ....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

@Pithlit - jaz vidim devet tvojih čudnih postov. Evo še en dokaz, da ste ženske inferiorne! ;)

(seveda je bilo tole mišljeno kot šala, da kdo ne pregori)

Wox ::

Šovinistka in feminist bi se torej prov lepo ujela.
Commodore 64

Mipe ::

Vonnova ne more premagati niti Mazejeve, zakaj se tako obešaš nanjo kot neko superžensko?

Mipe> Vonnova ne more premagati niti Mazejeve, zakaj se tako obešaš nanjo kot neko superžensko?

Se ne, samo ti si premalo intelektualno sposoben, da bi razumel moj argument. Ni vse izgubljeno - vedno se lahko dodatno potrudiš.

Kulturna diskusija se je nehala s prvim odgovorom v tej temi.

Da mi bo nek idiot že stosedemnajstič očital neumnost, ki je nikdar nisem izrekel? Hja, pa naj mi očita še to, da ne znam voditi kulturnega dialoga. Razlike itak ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Pithlit ::

Zlate je izjavil:

@Pithlit - jaz vidim devet tvojih čudnih postov. Evo še en dokaz, da ste ženske inferiorne! ;)

Jap. Zelo neroden place and time za tako singularnost. Nekaj že bo na tem. No, vsaj 9 televizorjev nisem naročila.

Zlate je izjavil:

(seveda je bilo tole mišljeno kot šala, da kdo ne pregori)

brez skrbi... humorja premorem več kot si marsikdo misli. Mogoče ga je pa že kdo opazil tudi v tej temi

I'm always right!

Except when I'm wrong...
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

trololo2 ::

@Pithlit

Eno Yes/No vprašanje if i may. Podpiraš z zakonom določene ženske kvote v _whatever_?

Valentino> Eno Yes/No vprašanje if i may. Podpiraš z zakonom določene ženske kvote v _whatever_?

Ti lahko kar jaz odgovorim, ker je v tej temi to že tolikokrat povedala, da je dvom v to popolnoma nesmiseln: Ne, ne podpira jih.

Zlate> Vseeno pa si v tej debati vse prevečkrat zatrjeval (se šalil?, provociral?) vsevednost in ulitmativno modrost.

Nisem jaz kriv, da sem se rodil najpametnejši.

Zgodovina sprememb…

trololo2 je izjavil:

Eno Yes/No vprašanje if i may.

You may not. Lahko pa si odgovor prebereš par postov nazaj. Mogoče celo na prejšnji strani. Sicer pa ima jype prav (opa, je mogoče res nezmotljiv?) in o tem že celo, več ali manj, temo raglabljam...

In potem se folk čudi da sem jeznorita ko pa vidim da sploh ne berejo?

S tem, glede branja, se pa strinjam. Ljudem se vse prevečkrat ne da prebirati neke teme (no, ta se je sicer kar razvlekla), vseeno pa potem v le-tej sodelujejo (govorim na splošno). Seveda potem nastanejo določeni konflikti, nesporazumi, nerazumevanja ipd...

Jaz sem jo prebral od prvega do zadnjega posta - zaradi vseh jypovih postov se zdaj počutim veliko pametnejšega, čeprav se z njim seveda ne morem primerjati, saj se je rodil najpametnejši. No, to mu ne morem šteti v slabo, saj je res, da za to nikakor ni sam kriv.

No, jaz se učim vsak dan, tudi od njega, a bom verjetno neveden umrl.

trololo2 ::

Pithlit je izjavil:

trololo2 je izjavil:

Eno Yes/No vprašanje if i may.

You may not. Lahko pa si odgovor prebereš par postov nazaj. Mogoče celo na prejšnji strani.

Pač tvoje pisanje se mi zdi okrog bistvenih stvari begajoče in me je zanimalo če je mogoče iz tebe izvleči direkten odgovor.

Npr:
To me je mene šokiralo. Kar je priletelo iz mojih ust je bilo: "glupost...". Zdravljenje simptomov se mi ne zdi prava pot.
Je pa to 'glupost' malenkost omililo dejstvo da naj bi bil to začasen ukrep. Po mojem sicer še vedno zgrešen eksperiment, ampak mogoče bo pa komu odprl oči. V glavnem, meni se to zdi neumnost.

Tule je recimo par mešanih sporočil. Prvo praviš da je to glupost. Naprej daš glupost v navednice (torej mogoče le ni brezveze). Hkrati pa najdeš še dve opravičili.

In gledam potem to tvoje pisanje in se mi zdi, da če bila povsem iskrena bi mi odgovorila Yes (pod določenimi pogoji, za določen čas, ...). No pa recimo da dokler ne naredimo POV gun-a, tole pripišemo mojemu bralnemu nerazumevanju (tebe).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: trololo2 ()

trololo2 je izjavil:

Tule je recimo par mešanih sporočil. Prvo praviš da je to glupost. Naprej daš glupost v navednice (torej mogoče le ni brezveze). Hkrati pa najdeš še dve opravičili.

Saj ni čudno da se jype čuti superiornega. Prav nič mešanega ni tam (razen seveda če to 'mešanost' iščeš. "Meni se zdi to neumnost" ni dovolj jasno napisano? In kakšna opravičila? Mogoče to da dopuščam možnost da se iz te 'gluposti' lahko celo nekaj dobrega izcimi? Ja dopuščam celo možnost da 'mogoče le ni brezveze'.

I rarely deal in absolutes. Saj veš, Einstein pa to:
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.

Te tudi ta izjava zmede?

Ja sej vem. Težko je brati če v debato skočiš z bias-om.

Mimogrede... če greš brat moje poste boš opazil trend z navednicami. Marsikdaj jih uporabljam kadar izpod mojih prstov prileti kakšna... 'balkanizirana' beseda.

Vajenc ::

Ženska iz prvega videa v temi ima za moje razumevanje dober pogled na vlogo spolov. Ne deli mnenja ektremnih in fundamentalističnih feministk, zastopi šovinistično ureditev sveta in pozna korake kako postopno brez razburjenj spreminjati takšno ureditev. Od staršev in ostalih vplivov iz okolja sem tudi sam prinesel v zvezo s partnerko precej šovinističnih navad, ki pa se jih s pomočjo razumevajoče partnerice uspešno odvajam. Verjetno je podobno pri večini parov moje generacije.

V tej temi pa smo vsi, ki se 100% ne strinjamo z jypejovo predstavo - mizogini, seksisti in šovinisti. Ker (nam) velikim jypejevo mnenje nekaj pomeni, je jype spet ukradel temo. Mizoginija je modern termin s katerim ljudje kot so jype lažje ožigosajo velik del povprečnega prebivalstva v želji, da se spremeni družbeni mem. Mizogini so po njihovem tako šovinistični pezdetki kot tisti, ki odstopijo sedež ženski na avtobusu. V svojem prepričanju po enakosti gre jype celo tako daleč, da enači ženske in moške fizične lastnosti. Brezveze. Sploh sta nadležna v tandemu s Pithlit in izbranimi nesramnimi padalci brez naziva.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Še en lolek, ki teme sploh ni prebral, pa se nekaj vsaja.

amigo_no1 ::

Včerajšnji smučarski skoki, primerjava rezultatov M/Ž:
http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?...
http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?...

Bi bilo zanimivo, če ne bi šli že vsaj desetkrat skozi te podatke, ki seveda nič ne povedo o šovinizmu in enakopravnosti. A ti tudi nisi prebral teme?

jype je izjavil:

Še en lolek, ki teme sploh ni prebral, pa se nekaj vsaja.

Sem, ti pa si spet predvidljivo nesramen. Naslednji udarec bo verjetno, da sem prebral, ampak nisem zmožen dojet ;)
Woody Allen

Očitno, če vehementno trdiš, da jaz enačim ženske in moške fizične lastnosti.

Bi izvolil citirat, da mi ne bo treba biti nesramen?

jype je izjavil:

Očitno, če vehementno trdiš, da jaz enačim ženske in moške fizične lastnosti.

Bi izvolil citirat, da mi ne bo treba biti nesramen?

Trdiš, da je ~10% razlike, čeprav je evidentno, da je npr. v dvigovanju uteži razlike več kot 20%. Za nekatere druge športe so ti tudi drugi že limali linke, pa si jih dal na ignore in vztrajal na svojih prepričanjih -10, kot kakšen politik pri nas.

Edit: da ne bo pomote. To, da smo moški fizično močnejši pri uspešnosti v vsakdanjem življenju ne pomeni prav dosti. Povedati sem hotel le, kako fundamentalistično ektremen postaneš, ko želiš zmagat v besednih dvobojih.

Edit2: trdiš tudi, da bi Vonnova lahko tekmovala s fanti, čeprav ti ljudje s foha povedo, da ženske v smučanju nimajo za burek v primerjavi z moškimi časi. Pa, da so strelke boljše, če primerjaš njihove krajše rezultate, čeprav ti zna Debevc razložit, da je pri strljanju najbolj pomembna konstantna zbranost, ki jo je seveda težje vzdrževati več krogov ... Pa outoftime stereotipi, da so punce deležne drugačne vzgoje, hkrati pa ti Pithlip pove, da zna šraufat tko kot njen brat ...
Woody Allen

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vajenc ()

Vajenc> Trdiš, da je ~10% razlike, čeprav je evidentno, da je npr. v dvigovanju uteži razlike več kot 20%. Za nekatere druge športe so ti tudi drugi že limali linke, pa si jih dal na ignore in vztrajal na svojih prepričanjih -10, kot kakšen politik pri nas.

Ja, ~10% razlike je. A ti ne razumeš pomena znaka ~?

Vajenc> Edit: da ne bo pomote. To, da smo moški fizično močnejši pri uspešnosti v vsakdanjem življenju ne pomeni prav dosti. Povedati sem hotel le, kako fundamentalistično ektremen postaneš, ko želiš zmagat v besednih dvobojih.

Mhm, ampak ker je nekako treba upravičit lastno mizoginijo se pač obesimo na spodoben približek, najdemo eno od ekstremih vrednosti pri še bolj ekstremnih vrhunskih športih in sklenemo, da so ženske očitno manj vredne. To vsekakor drži. Če se slučajno pojavi ženska, ki razmerje moči pokvari, hitro popravimo kriterije tako, da omogočimo fizičnim lastnostim moškega, da pridejo do večjega izraza. Saj to "naša" kultura počne zadnjih tri tisoč let, menda ja ne bomo zdaj nehali, al kako?

WarpedGone ::

sklenemo, da so ženske očitno manj vredne.

Slama, ena sama slama.
Zbogom in hvala za vse ribe

Ja, ~10% razlike je. A ti ne razumeš pomena znaka ~?

~10 ni nikoli več kot 20 ;)
Mhm, ampak ker je nekako treba upravičit lastno mizoginijo se pač obesimo na spodoben približek, najdemo eno od ekstremih vrednosti pri še bolj ekstremnih vrhunskih športih in sklenemo, da so ženske očitno manj vredne. To vsekakor drži.

Da to drži praviš ti. Ženske niso manj vredne. Več pa tudi ne bi smele biti, razen, če bi človek verjel tvojim nazorom.
Woody Allen

Vajenc> ~10 ni nikoli več kot 20 ;)

Lahko je tudi 50, pa je še vedno ~10.

Vajenc> Da to drži praviš ti. Ženske niso manj vredne. Več pa tudi ne bi smele biti, razen, če bi človek verjel tvojim nazorom.

No, zdaj lahko upravičeno trdim, da nisi razumel.

Daj, razloži tole ~, ker ne vem, kaj pomeni. Please.

Pomeni "v povprečju" ali "povprečno".

(Je bilo tudi že z besedo napisano v tej temi, v izogib dvomom.)

Zgodovina sprememb…

Lahko je tudi 50, pa je še vedno ~10.

Ne ga biksat no. Če rečeš približno 10%, si mislil okoli 50%?!
Woody Allen

Od -80% do 90% nekje, ja.

Čakaj, Vajenc! Kako si sploh drzneš ne verjeti njegovim nazorom? Saj vendar govorimo o "tistem, ki ve"! Tudi kadar nihče drug ne ve, on ve.
Je kot svetilnik v megli, ki sveti tudi ko ga nihče ne potrebuje, saj vsi že dolgo uporabljajo satelite, navigacije in radarje...

Vendar mi ne razumemo. Verjamem, da tudi ti ne boš razumel mojo obrazlago "njega". Njega je pač nemogoče obrazložiti. On pač je. Pravzaprav ga ne razumeš, četudi natančno veš o čem govori. Edini način, da dobiš "pritrdilo", da ga razumeš, je da se z njim v popolnosti strinjaš. Vendar on tudi v tem primeru ve, da nihče ne ve, kot ve on. Tudi ta ne, ki se z njim strinja.

jype je izjavil:

Od -80% do 90% nekje, ja.

Bluziš in preusmerjaš pozornost. Nekaj 10% je več kot 20%, približno 10% pa ne moreš rečt, če misliš več kot 20. No ja, lahko, če si jype.
Woody Allen

Zlate> "Ko se kje pojavi genij, ga spoznate po zanesljivem znamenju; vsi bedaki se v hipu združijo zoper njega!"

Damn right.

Poskusite vsaj svoje otroke naučit, da spol v ničemer ne implicira socialnih vlog, da se vsaj oni ne bodo obnašali tako bedasto.

Vajenc> kot tisti, ki odstopijo sedež ženski na avtobusu.

Tole se splača omenit: Če sedež odstopiš samo zato ker je ženska - ja. Če ga odstopiš zato, ker si vljuden, bi ga odstopil tudi moškemu, če bi ocenil, da ga potrebuje bolj kot ti.

Vajenc> Bluziš in preusmerjaš pozornost. Nekaj 10% je več kot 20%, približno 10% pa ne moreš rečt, če misliš več kot 20. No ja, lahko, če si jype.

V povprečju 10%.

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

To je to o čemer razglabljamo. Rezultat niti ni važen... pomembno je da se pusti probat ne pa da se je apriori proti zako per pač ne gre za enak spol. Naj se 'baba' osmeši če tako hoče. Važno je da ji tega nihče ne brani.

Nihce ji ne brani, da tekmuje v zenski ligi.
Jaz tud ne hodim na zenski wc. Pa lahko scijem v sede...tko kot cisto VSE zenske na tem planetu.
Mamo 2 spola in dolocene stvari so locene. Pa ne zaradi diskriminacije ampak zato, ker majo vsi normalni ljudje pac radi razlike in v njih vidijo lepoto ne pa problem.
Razen pac psihicno motenih posameznikov, ki zaradi lastnih problemov iscejo probleme tam kjer jih ni...in rusijo neke zidove, ki tam niso zato, da nekoga drzijo na eni ali drugi strani, ampak zato, da hisa stoji.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Tole se splača omenit: Če sedež odstopiš samo zato ker je ženska - ja. Če ga odstopiš zato, ker si vljuden, bi ga odstopil tudi moškemu, če bi ocenil, da ga potrebuje bolj kot ti.

Ti največkrat zagovarjaš, da je potrebno skrbeti za šibkejše. Gentelmenska poteza, da daš iz potapljajoče se ladje na rešilni čoln najprej ženske in otroke ne pomeni, da ne maraš žensk in otrok. Zato je prevelik koš mizoginije zgrešen.
Woody Allen

Spet napaka.
Ce ga odstopis zenske je to, ker je to v bontonu...ki ga pa eni ocitno vec nimate, ker ste prevec zaposleni s tem, da scitite zenske pri vsakem koraku. Bi se pocasi ze vprasal ce je kdo v vasem otrostvu pred vami pretepal zenske pa ste bli premladi, da bi ga ustavili.
Lahko bi sli clo zvohat knjige, kjer pise, da je kulturno ce moski odstopi sedez zenski oz starejsim.
Pa dvomim, da je bila knjiga napisana zato, da bi tlacila zenske v drek.
V osnovi so ti pa moski se zmeraj tekmeci ZA zenske. Torej je logicno, da ne bos vsakemu odstopal sedeza brez potrebe.(starejsi ti pac niso konkurenca).

Vajenc> Ti največkrat zagovarjaš, da je potrebno skrbeti za šibkejše. Gentelmenska poteza, da daš iz potapljajoče se ladje na rešilni čoln najprej ženske in otroke ne pomeni, da ne maraš žensk in otrok. Zato je prevelik koš mizoginije zgrešen.

A ni prevelik. To, da daš iz potapljajoče se ladje na rešilni čoln najprej šibkejše ni del problema.

To, da _prisiliš_ žensko, da se izkrca pred svojim partnerjem, bi pa bil del problema.

Looooooka> Lahko bi sli clo zvohat knjige, kjer pise, da je kulturno ce moski odstopi sedez zenski oz starejsim.

Mhm, saj v teh istih knjigah piše tudi to, da mora biti ženska tiho, kadar se moški pogovarjajo.

Looooooka> V osnovi so ti pa moski se zmeraj tekmeci ZA zenske. Torej je logicno, da ne bos vsakemu odstopal sedeza brez potrebe.(starejsi ti pac niso konkurenca).

Sexual objectification @ Wikipedia galore.

Looooooka> Jaz tud ne hodim na zenski wc. Pa lahko scijem v sede...tko kot cisto VSE zenske na tem planetu.

Čisto vse ženske na tem planetu, ki zmorejo stati, zmorejo tudi urinirati stoje.

Zgodovina sprememb…

Mhm, saj v teh istih knjigah piše tudi to, da mora biti ženska tiho, kadar se moški pogovarjajo.

Jaz tega v knjigi nisem videl.
Torej siris neresnice.
Čisto vse ženske na tem planetu, ki zmorejo stati, zmorejo tudi urinirati stoje.

v horizontalno smer ze ne.

Looooooka> Jaz tega v knjigi nisem videl.
Looooooka> Torej siris neresnice.

Zanimivo, da si ravno to spregledal.

Looooooka> v horizontalno smer ze ne.

Premalo dobro poznaš ženske.

Btw pejstas linke, kjer spet dokazujes to kar trdim ze cel cas.
Da feministke in feministi pac nocete sprejeti bioloskih dejstev in da za razliko od ostalih, ki nanje gledamo pozitivno gledate negativno. Ceprav nimajo nobene vloge pri negativnih zadevah.
Doloceni ljudje so pac kreteni. Ne zato, ker so moski, ampak zato, ker so kreteni.
In nikjer nisem napisal, da je zenska zreducirana na sexualni objekt, ampak logicno in NARAVNO je, da je v osnovi delovanje moskih in zenskih temelji tudi na spolu.
Pa se lahko na trepalnice postavite...tega pac ne boste spremenili. Je priblizno tko kot nekdo, ki se dere, da se on ne joka ob bedarijah. V resnici je pa dovolj samo to, da mu prava oseba rece eno stvar, pa bo tekla reka solza.
Premalo dobro poznaš ženske.

Ne jype.Ti prevec nakladas o tem kako jih poznas.
Ce bi pa rad mel tak wc za zenske, ga pa prosim postavi in zacni vsak dan pucat tak wc.
Bi e zlo hitro minilo.

Pa da ne bo sel kdo zdej pisat, da tud moski falijo(ker vemo da falijo). Ce bi procentualno falili tako pogosto, kot bi to storile zenske...bi tudi nas pocasi postavili na wc skoljko. Z dobrimi nameni za sanitarne delavce. Verjetno bi takoj fasali se kksno pro-stand-straight-while-you-pee skupino ampak heh...bi bli verjetno tko kot feministke. Ignorirani in postavljeni pred dejstvo, da so cista tla bolj pomembna od njihovih malenkostnih potreb po uriniranju v stoje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Nihče (razen yipeta) ne pozna žensk, tudi ženske same se ne poznajo. Sem moral.

Aja, glede absolutne trditve, da vsaka ženska, ki zmore stati, zmore tudi lulati stoje - gotovo je kakšna kje s kakšno boleznijo ali defektom, ki ji to preprečuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Looooooka> Ce bi pa rad mel tak wc za zenske, ga pa prosim postavi in zacni vsak dan pucat tak wc.

O, ne. Ne bi rad imel takega "wcja za ženske". Jaz sede uriniram. Sploh si ne predstavljam, kakšno bi bilo moje stranišče, če bi poskušal stoje. Hkrati tipkat in urinirat stoje celo za supermana kakršen sem jaz pade v mad skillz kategorijo.

Looooooka> Ne jype.Ti prevec nakladas o tem kako jih poznas.

Ženske, ki pogosto urinirajo stoje, znajo zelo dobro usmerjati curek in lahko urinirajo tudi horizontalno. V nekaterih kulturah se to smatra za popolnoma vsakdanjo prakso.

Aston_11> Nihče (razen yipeta) ne pozna žensk, tudi ženske same se ne poznajo. Sem moral.

Povsem mogoče je, da se tudi mnoge ženske preslabo poznajo. Glede na to v kakšnem okolju so nekatere prisiljene odraščati, to sploh ni presenetljivo.

Aston_11> Aja, glede absolutne trditve, da vsaka ženska, ki zmore stati, zmore tudi lulati stoje - gotovo je kakšna kje s kakšno boleznijo ali defektom, ki ji to preprečuje.

Ja, to bržkone drži. We're the 99%.

Zgodovina sprememb…

Ženske, ki pogosto urinirajo stoje, znajo zelo dobro usmerjati curek in lahko urinirajo tudi horizontalno. V nekaterih kulturah se to smatra za popolnoma vsakdanjo prakso.

Smo ze videl to "prakso".
Proti koncu, ko zmanjka pritiska se zlo hitro pokaze dejstvo, da brez tiste par centimetrske slamce zadeva pac NE bo koncala tam, kjer bi morala.
Se prodajat so jim zacel nastavke, da lahko konkurirajo moskim.
Torej se zmeraj brez vsega NE spadajo v moske wc-je.

Tut čeladarji vztrajajo, da mravljinčarji ne morejo.

Fiction, not fact.

Mojim otrokom žena ne pusti, da bi brali na wc-ju. Pravi, da potem tisto knjigo vrneš v knjižnico, čeprav si si minuto prej z isto roko ritko brisal, vmes pa rok ne umil. Zna se ti zgoditi, da tako ali slabšo knjigo tudi dobiš (verjetno eno ni povezano z drugim). Tipkovnice pa so že tako ali tako leglo bacilov.

Tipkovnic ne vračam v knjižnico.

Mipe ::

Morali bi videti tipkovnice v knjižnici. Več nesnage kot je malwara na javnih računalnikih.
««
15 / 20
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42657788 (52080) BigWhale

Več podobnih tem