Forum » Strojna oprema » Asus GTX 470, konstantna rdeča lučka na plati
Asus GTX 470, konstantna rdeča lučka na plati
zipperslo ::
Torej, trenutna konfiguracija je:
Thermaltake TR2 700W
Q6600 @ 3.2GHz
Asus GTX 470
Asus P5KC plata
Grafična je kupljena rabljena par dni nazaj, s prejšnjo (HD4850) ni bilo nobenih problemov sicer. Sej PC se normalno boota in vse, grafična prestane vse stress teste, špili laufajo ipd. Najprej sm mislu da je problem v prešibkem napajanju (prej je bil noter Antec 450W), ampak sem napajalnik menjal za zgoraj omenjenega in napaka je še vedno tukaj.. konstantno gori rdeča (VGA) lučka na plati, razlog neznan.
Drugi problem, ki ga imam pa je bolj softwarske sorte, namreč med predvajanjem videa (upam skor rečt da neodvisno od codeca, praktično vse kar sem probal + youtube) .. se po nekem lahko tudi precej daljšem času pojavi štekanje videa, zaslon za trenutek potemni in potem se iz traya pojavi oblaček, da je bilo nekaj narobe z driverjem, ampak se je restoral ipd. Sem malo iskal rešitve okoli, pa vidim da ima dosti ljudi problem z nvidia driverji, ampak prave rešitve nobene..
Thermaltake TR2 700W
Q6600 @ 3.2GHz
Asus GTX 470
Asus P5KC plata
Grafična je kupljena rabljena par dni nazaj, s prejšnjo (HD4850) ni bilo nobenih problemov sicer. Sej PC se normalno boota in vse, grafična prestane vse stress teste, špili laufajo ipd. Najprej sm mislu da je problem v prešibkem napajanju (prej je bil noter Antec 450W), ampak sem napajalnik menjal za zgoraj omenjenega in napaka je še vedno tukaj.. konstantno gori rdeča (VGA) lučka na plati, razlog neznan.
Drugi problem, ki ga imam pa je bolj softwarske sorte, namreč med predvajanjem videa (upam skor rečt da neodvisno od codeca, praktično vse kar sem probal + youtube) .. se po nekem lahko tudi precej daljšem času pojavi štekanje videa, zaslon za trenutek potemni in potem se iz traya pojavi oblaček, da je bilo nekaj narobe z driverjem, ampak se je restoral ipd. Sem malo iskal rešitve okoli, pa vidim da ima dosti ljudi problem z nvidia driverji, ampak prave rešitve nobene..
Riff ::
probaj s starejšimi gonilniki ali pa drug brskljalnik ( mozila, goglecrom ,internet E) za video, drugače pa če lučka gori pa če vse normalno sveti naj pač gori, mam pa izkušnjo z ASUS A8 - E SLI Deluxe ( amd 939 podnžje ) ploščo tukaj je gorela rdeča lučka če ni bilo grafične v pci E vodilu ali pa če ni bilo priključenega dodatnega napajajnja za ploščo poleg pci E rež ( je pa res da je tukaj bil en pci E vodilo zanič) če kaj pomaga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
zipperslo ::
Sem zrihtal lučko, en kos hladilnika od radeonce se je nalimal vmes med plato in grafično, zgleda bil lih dovolj širok da se zatič ni zahakljal, ampak je vseeno grafična delala normalno + js nism nč opazu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z matično ploščo in novo grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2418 (1975) | Mitch |
» | Kje se da dobiti starodavno grafično kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11483 (9470) | hojnikb |
» | Namizni računalnik za odbelavo video-audio (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14728 (13208) | fuzia |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2653 (2199) | black soul |
» | pc nov ali po delih?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4396 (3404) | demon#666 |