Forum » Hlajenje in modifikacije » Ali se da narediti da fanspeed zazna ventilator?
Ali se da narediti da fanspeed zazna ventilator?
sidney ::
ce ti plata ne podpira tega pol ti po moje ne bo delal. na mojmu kompu doma lepo kaze, na sluzbenem pa ne.....
btw: a ti v biosu kaze ?
btw: a ti v biosu kaze ?
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
sash ::
Vent (ki mora podpirat merjenje obratov) prklop na en tak 3 pinski konentor na plati in to bi moglo bit, če pa ni pa poglej če se da kje v programu nastavit nastavit delilnik ventilatorja (v MBM-ju se da in včasih pomaga )
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Matek ::
Men ne dela na Abit KT7-raid. A sem edini? Sicer mi pikaže temperature pa to, samo pod speeds ni ničesr
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Matek ::
KErega naprimer? A niso vsi na isti osnovi? Ker bi RES rad zmanjšal hrup.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
upirna ::
Kako pa je ime konektorju? A na ventilatorju mora biti poleg tistega k je za štrom še kej al kaj?
sidney ::
v navodilih mas ziher napisan kje se usteka ventilator (cpufan). pol moras met ventilator, ki ma senzor za obrate (tri zice morajo bit), pa se platica ti mora vse to podpirat. men konkretno dela super. lepo mi postopoma zmanjsuje obrate. enmu kolegu pa ne, samo izklopi mu ga pri cca 18%. Mal precekirej navodila. Je pa res dober tale programcic. sicer sem mel prej kar znosno tisino, pol sem pa hladilnik zamenjou z bakrenmu, gor pa je bil fen z 5400 rpm-i. Ta se pa dere ko svina. S tem progyjem sem pa vse skupej doterou. samo mot me, da zmanjsuje vse ventilatorje naenkrat, ki so priklopljeni na plato. Imam namrec 2, eden na cpu in eden spredaj za ohisje. Tut to bom ustimou...
Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion - ventičOddelek: Pomoč in nasveti | 3533 (1569) | jackorsen88 |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25298 (8055) | hojnikb |
» | Katana 3 - izkušnje uporabnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3766 (2384) | TeraTM |
» | zima je zakon za podirat oc rekordeOddelek: Navijanje | 2223 (1316) | schurda |
» | Zalman?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1392 (916) | smilyxx |