Forum » Elektrotehnika in elektronika » Izrazi v angleškem jeziku
Izrazi v angleškem jeziku
shadeX ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako se pravilno reče v angleščini:
- Eno tarifni števec ( single tariff meter ? )
- Dvo tarifni števec ( dual tariff meter ? ali two tariff meter ? ali mogoče multiple tariff meter ?)
Zanimajo me tudi kratice za oboje. Naprimer Eno tarifni števec, pri nas ima oznako ( ET ), medtem ko dvo tarifni števec ima oznako glede na tarifo ( MT / VT ) - mala tarifa, velika tarifa.
Hvala že vnaprej.
Zanima me kako se pravilno reče v angleščini:
- Eno tarifni števec ( single tariff meter ? )
- Dvo tarifni števec ( dual tariff meter ? ali two tariff meter ? ali mogoče multiple tariff meter ?)
Zanimajo me tudi kratice za oboje. Naprimer Eno tarifni števec, pri nas ima oznako ( ET ), medtem ko dvo tarifni števec ima oznako glede na tarifo ( MT / VT ) - mala tarifa, velika tarifa.
Hvala že vnaprej.
RejZoR ::
Izraze imaš taprave ala single tariff meter, dual tariff meter oz multi tariff meter če je več kot 2 tarifi.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
shadeX ::
ok kul. pač mam neko debato in nočem da bi se zdelo neprofesionalno =). Je pa google translate tako prevedel.
A. Smith ::
dual/single rate meter
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
RejZoR ::
Če vpišeš "single tariff meter" v Google ti najde cel kup spletnih strani na to temo, tko da mora bit že pravilno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Mavrik ::
Če verjamemo Wikipediji, so to (kot je že rekel Rejzor) Multiple tariff or variable rate meters.
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Banggood nasveti, kuponi in čas pošiljanja (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Kaj kupiti | 107389 (57519) | bluefish |
» | Najbolj ugoden internet na Hrvaškem 2016Oddelek: Mobilne tehnologije | 2970 (2723) | knap |
» | Pretvarjanje točk UK/SlovenijaOddelek: Šola | 1596 (1350) | JayKay |
» | Uvoz - Carina na ventilatorje??Oddelek: Strojna oprema | 923 (775) | umax |
» | Merjenje porabe compjutraOddelek: Strojna oprema | 1066 (766) | sash |