Forum » Pomoč in nasveti » Ownership pri starih diskih pri preklopu na usb
Ownership pri starih diskih pri preklopu na usb
blisfull ::
Lep Pozdrav
Stari HP laptop ne dela več, ampak sem odstranil trdi disk, ter priklopil na ohišje preko usb.
Vse fajle mi najde, večino tudi lahko prebere, je pa problem pri Mojih dokumentih, in to na nekatere izbrane mape.
Pravi da rabi imeti ownership pol mi pa da na izbiro med dvemi, in sicer user name ki sem ga imel na laptopu ter isti user name z administrativnim nacinom.
Nevem kako bi se lotil, da mi datoteke prebere, ker so tam, nekatere mape sem uspel s tem da sem privolil v user stari, vendar
jih ne odpre. Tam so, vsebinsko in vse, vendar ne zalaufa.
A je kome znano kaj oz pozna kakšno rešitev?
Najlepša hvala
Stari HP laptop ne dela več, ampak sem odstranil trdi disk, ter priklopil na ohišje preko usb.
Vse fajle mi najde, večino tudi lahko prebere, je pa problem pri Mojih dokumentih, in to na nekatere izbrane mape.
Pravi da rabi imeti ownership pol mi pa da na izbiro med dvemi, in sicer user name ki sem ga imel na laptopu ter isti user name z administrativnim nacinom.
Nevem kako bi se lotil, da mi datoteke prebere, ker so tam, nekatere mape sem uspel s tem da sem privolil v user stari, vendar
jih ne odpre. Tam so, vsebinsko in vse, vendar ne zalaufa.
A je kome znano kaj oz pozna kakšno rešitev?
Najlepša hvala
NeMeTko ::
Kateri OS imaš na novem računalniku?
Če imaš Windows 7 odpri ukazno vrstico in uporabi ukaz takeown.
Kako se uporablja, dobiš, če vpišeš takeown /?
Če imaš Windows 7 odpri ukazno vrstico in uporabi ukaz takeown.
Kako se uporablja, dobiš, če vpišeš takeown /?
blisfull ::
Ful hvala za odgovore. Sem še mal prebrsku in našel rešitev z instaliranjem ene datoteke v register...take ownership, tako da je zdej v right-click meniju. :)
Sicer je disk bil na win xp, zdaj pa na win 7.
Lep pozdrav vsem, ter se lepo zahvaljujem za pomoč.
Sicer je disk bil na win xp, zdaj pa na win 7.
Lep pozdrav vsem, ter se lepo zahvaljujem za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako dostopati do lastnih podatkov (win7)Oddelek: Operacijski sistemi | 1439 (1314) | Kurzweil |
» | Kako dostopati do podatkox, ki so last drugega uporabnika (Win7) ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1179 (1036) | NeMeTko |
» | ničesar ni..Oddelek: Pomoč in nasveti | 5414 (4673) | nina_s85 |
» | [win xp] ne morem do mape/profila na starem diskuOddelek: Operacijski sistemi | 968 (881) | Vesoljc |
» | Problem s particijami!Oddelek: Operacijski sistemi | 976 (909) | para! |