Forum » Pomoč in nasveti » P7P55D_Deluxe
P7P55D_Deluxe
Alessio983 ::
Pozdrav!
Torej imam to ploščo.
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_...
Ker se dogaja nekaj čudnega s ploščo me zanima, kako bi popolnoma na novo naložil Bios. Ne najdem nekako odgovora. Lahko ga samo updajtam ali dovngrajdam, vendar ne pomaga. Baterije je bila zamenjana.
Težava :
Bios mi ne zazna nastavitev, včasih delajo včasih ne. Primer : Imam i5 850, ga na vijem na 3.2 G, včasih boota s 3.2 včasih pa s default 2.8 . In ne deluje mi oz. včasih ja včasih ne EuP. - To je sistem ko ugasneš računalnik, da se usb naprave tudi ugasnejo.
Torej imam to ploščo.
http://www.asus.com/Motherboards/Intel_...
Ker se dogaja nekaj čudnega s ploščo me zanima, kako bi popolnoma na novo naložil Bios. Ne najdem nekako odgovora. Lahko ga samo updajtam ali dovngrajdam, vendar ne pomaga. Baterije je bila zamenjana.
Težava :
Bios mi ne zazna nastavitev, včasih delajo včasih ne. Primer : Imam i5 850, ga na vijem na 3.2 G, včasih boota s 3.2 včasih pa s default 2.8 . In ne deluje mi oz. včasih ja včasih ne EuP. - To je sistem ko ugasneš računalnik, da se usb naprave tudi ugasnejo.
pingo76 ::
Load factory defaults. Če te tudi takrat zeza pa v kanto z njo. Ram si pretestiral sklepam?
Load factory defaults seveda deluje, samo pol ko nastavljam si ne zapomni oz. včasih ja včasih ne. Računalnik drugače dela normalno, oz. deluje vse kot mora če je na default. Default je pač stock CPU in EuP disabled.
Ne ramov nisem kaj testiral, ker mi ni bilo logično da bi imelo kakšne veze.
Ne ramov nisem kaj testiral, ker mi ni bilo logično da bi imelo kakšne veze.
Kondenzatorji so vredu, vse zgleda ok, v tem je problem ... :/ Imam pa naložene Win8, z Win 7 mi je delovalo vse ok. Samo to nebi smelo skoraj da vplivati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne dela centrifuga pri pralnem strojuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9091 (7433) | jobers2 |
» | problem z Windows 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 3166 (2267) | Dober dan |
» | Problem BIOS, napajalnik ...Oddelek: Strojna oprema | 785 (692) | Xserces |
» | Laptop "gaming"Oddelek: Kaj kupiti | 1062 (901) | Brane2 |
» | PHP autentikacija - problemOddelek: Izdelava spletišč | 1581 (1386) | krho |