Forum » Programska oprema » težava pri namestitvi win wp
težava pri namestitvi win wp
jugostyle ::
Zdravo
Imam težavo pri namestitvi windowse. Računalnik se zažene, boot-a cd rom, se nalaga v pomnilnik in ko pride do prikaza "setup is starting windows", se po cca.20-30s računalnik resetira in ponovni postopek. Ne ponudi mi izbiro particije za namestitev. Računalnik sem pravkar sestavil. Plata je gygabyte GA-k8nf-9, procesor amd athlon 64bit 3000+ in ddr ram 512mb 333mhz. Uporabljam stari disk (cca 10-12 let) 40Gb. Ali je možno, da zaradi diska to počne ali je napaka kje drugje. Hvala
Imam težavo pri namestitvi windowse. Računalnik se zažene, boot-a cd rom, se nalaga v pomnilnik in ko pride do prikaza "setup is starting windows", se po cca.20-30s računalnik resetira in ponovni postopek. Ne ponudi mi izbiro particije za namestitev. Računalnik sem pravkar sestavil. Plata je gygabyte GA-k8nf-9, procesor amd athlon 64bit 3000+ in ddr ram 512mb 333mhz. Uporabljam stari disk (cca 10-12 let) 40Gb. Ali je možno, da zaradi diska to počne ali je napaka kje drugje. Hvala
dzinks63 ::
Poizkusi namestiti kakšen linux, če bo delal, je komp ok, če bo enako, imaš problem s strojno opremo, ram ali disk ? Mogoče rabiš XP-je z integriranimi sata gonilniki na plošči?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 back-up in namestitev Linux OS (dual boot, en notranji disk na laptopu)Oddelek: Operacijski sistemi | 2575 (2273) | zero_max |
» | Konstantna poraba pomnilnika (RAM) 80%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2569 (2368) | 737 |
» | Low cost nadgradnja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12190 (10219) | TehDucky |
» | Na koliko časa nanovo naložite operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6822 (5800) | kitara8 |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4270 (3501) | Pyr0Beast |