» »

Povrnitev brisanih podatkov - profesionalna izvedba

Povrnitev brisanih podatkov - profesionalna izvedba

Rotty ::

Na nekem našem end-user računalniku smo zaradi večjih problemov z OS preprosto obupali in po linij najmanjšega odpora (s pomočjo Ghosta), ki si ga ponavadi lahko privoščimo glede na dejstvo, da imamo urejeno domeno, naložili kopijo diska. Pri tem pa smo povozili, kar je uslužbenka imela na lokalnem disku. 100x sem jim povedal, da naj službenih stvari ne dajejo na lokalne diske, vendar zaman...,ker smo povozili vse in to ugotovili šele po 3 tednih (večja količina podatkov, ki so lahko večkrat prepisani), me zanima s kom imate (dobre) izkušnje glede povrnitve povoženih dokumentov na disku pri kakšni SLO firmi, ki se s tem profesionalno ukvarja.

crniangeo ::

Pri kamniku v Šmarci imaš dobro firmo, ki so 20x boljši od kotarja in tudi cenejši. http://www.maitimonline.com/?page=vsebi...
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

#000000 ::

Odvisno od obsega prepisanega, tisto kar nisi prepisal boš dokaj lahko dobil nazaj, kar je bilo pa prepisano pa malo težje, probaj z Recuva zastonj programom, meni je rešil kar nekaj slik celo iz po nesreči dvakrat formatirane in na njo 2 krat nameščenege win 7 instalacije, sem dobil ven nekje 80% uporabnih slik. Je pa mukotrpno čakat kdaj bo premlel odvisno od velikosti diska oz. particije, obstaja pa jih še kar nekaj ki so zastonj še več pa plačljivih, probaj če ti rata rata, plačaš lahko še vedno, je pa veliko teh firm nategatorskih, vsi nekaj pametujejo o nekih laboratorijih in ne ve čemu še, a komoro rabiš dejansko samo v 10% primerov, ostalo reši ali elektronika ali software, največkrat celo free verzije kot recuva :)

Rotty ::

Hvala obema...nimam časa se še s tem ukvarjat. Če je shranjevala na lokalca, pa naj še gre do direktorja in ga prosi za plačilo računa. Jaz komot spim tudi brez povrnjenih podatkov. Če je res samo 120€ potem pa se res ne mislim s tem matrat.

fosil ::

Čeprav na žalost, če so bili podatki res prepisani, se verjetno zadeve ne bo dalo rešit.
Na koncu bo seveda tako, da bo ona rekla da ni vedela/znala itd. in boš ti kriv ker nisi zadeve naredil idiot proof ;((
Tako je!

Šimpanz ::

Kaj bi pa bilo če bi prišlo do okvare diska. A v tem primeru bi pa teta servisu težila.
Pišuka če so ti podatki važni imaj backup ali pa jih prepiši še na kak drug medij. Če ti niso pa tvegaj.

crniangeo ::

da se rešit, probi nest na maitim, men so resili 99% podatkov pa je bilo pitaj boga kaj vse povožen čez..
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Čiščenje računalnika pred predajo

Oddelek: Pomoč in nasveti
434854 (3274) imagodei
»

Slika gole punce / na disku ki crkuje :)

Oddelek: Strojna oprema
4914515 (8203) Miha 333
»

Varnostno kopiranje in arhiviranje v malih in mikro podjetjih (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6111376 (9765) borisk
»

brisanje diskov

Oddelek: Informacijska varnost
479310 (7788) peko_deko
»

Program za pridobitev izbrisanih datotek

Oddelek: Programska oprema
356932 (6389) T_F_7

Več podobnih tem