» »

Dober in neodvisen portal

Dober in neodvisen portal

Temo vidijo: vsi

kozjakovec ::

Do pretkratkim je bila moja začetna stran Siol-ov portal. Odkar se je zamenjal urednik, je od vsaj po mojem mnenju kvalitetnega, informativnega in nevtralnega medija postal trobilo ene politične opcije,kjer si levi in desni v komentarjih dr.... v glavo. S čim naj ga zamenjam, oz. katero stran mi predlagate.

Matako ::

Slo-tech! Saj smo na tekočem z vsem, komentarji so odlični. Agregiramo novice... kaj še hočeš?
/\/\.K.

Saj ne rečem, ampak...

bluefish ::

Pri nas boš težko našel medij, ki je politično neobremenjen. Žal.

Looooooka ::

kozjakovec je izjavil:

Do pretkratkim je bila moja začetna stran Siol-ov portal. Odkar se je zamenjal urednik, je od vsaj po mojem mnenju kvalitetnega, informativnega in nevtralnega medija postal trobilo ene politične opcije,kjer si levi in desni v komentarjih dr.... v glavo. S čim naj ga zamenjam, oz. katero stran mi predlagate.

Jst portalov ne uporabljam kot verodostojen vir novic.
Se vidi, da si tam "admini" dovoljujejo prevec novinarske svobode.
Cajtng...2 razlicni oddaji na 2 razlicnih kanalih o isti zadevi(ce je res kaj "novega")...potem gres pa pogledat bullshit, ki ga poptv, siol in podobni poskusajo prodati na netu.
Dovolj velik indikator, da je nekaj narobe je ze to, da se na netu pod clanke nihce ne podpise.Se pravi ti ze vnaprej sporocajo, da nihce ne prevzema direktne odgovornosti za kvaliteto clanka.
Jih je verjetno strah, da ce bo bralcem vsec prav dolocen pisec, da lahko le-ta spizdi drugam...or smth

draciel ::

Jah jaz berem Slovenske novice..

Kaboom ::

Jap, siol portal se je ekstremno poslabsal! Ko se je zacelo vso politicno pluvanje sem bral "novice" s prve strani z odprtimi ustmi in razmisljal kam je slo novinarstvo... Saj v resnici je bilo blogovsko pisanje ampak, da si ga privoscijo na naslovnici?!

slovenija: www.rtvslo.si
svet: www.aljazeera.com
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

fosil ::

Odkar so se določeni "novinarji" preselili k siolu, se mi zdi rtvslo.si kar v redu.
Tako je!

Rtv portal je nepregleden , če bi bil podoben kot hrvaški Index-hr

sloxl8 ::

Takoj podpišem peticijo, ki bi družbo TS media razbremenila politične obarvanosti. Tudi sam siolov portal zaradi pristranskosti komaj še prebavljam, vendar do sedaj še nisem našel pametne alternative. 24ur je preveč psihedeličen, drugih portalov z mešano vsebino (novice, vreme, zanimivosti, šport, ipd.) pa ni.

opeter ::

Jaz občasno berem RTV. Komentarje pa ne, ker bi me minilo volja do življena. Ne, se hecam. Včasih je zanimivo prebrat komentarje, se dobro nasmeješ.

Drugače pa: v zadnjem času obiskujem skorajda in izključno tole stran (S-T, hehe).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

24ur ni več najbolj obiskana spletna stran (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6110982 (7702) korenje3
»

Alternativa Rtvslo.si

429679 (7479) m4cer
»

24ur onemogoča nočno komentiranje, po novem sistemu (strani: 1 2 )

7719634 (16091) Kenpachi
»

Komu verjeti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
675076 (3629) jype

Več podobnih tem