Forum » Igre » Call of Duty-Black ops NUJNO
Call of Duty-Black ops NUJNO
stoneman ::
Pozdravljeni.
Mene pa zanima če je kodrkoli pripravljen podariti svoj COD- black ops. Mislim na prejšnji Black ops ne na novega.Ker si to igrico res zelo želim. Če bi ga kdorkoli podaril, ker se mu je ne da več igrat bi ga zelo lepo prosil naj jo podari meni :)
Pošljite mi zasebno sporočilo
Hvala
Mene pa zanima če je kodrkoli pripravljen podariti svoj COD- black ops. Mislim na prejšnji Black ops ne na novega.Ker si to igrico res zelo želim. Če bi ga kdorkoli podaril, ker se mu je ne da več igrat bi ga zelo lepo prosil naj jo podari meni :)
Pošljite mi zasebno sporočilo
Hvala
- zaklenil: ahac ()
Primoz78 ::
Hoj problem je v tem, ker ne bos upal igrat preko neta, ker CoD je vezan na steam....drugace pa imam original DVD doma (koda je registirana na Steamu) in ce bos igral offline ti ga rade volje podarim.
Lp
Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
Tr0n ::
Ko igro kupis (BLOPS1 in 2) dobis Steam kljuc. Ko ga vpises v Steam, je igra vezana na ta account. Torej nimas moznosti menjat ali prodat zadeve, edino ce prodas cel Steam account, kar pa ni dovoljeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Nope, ker je kljuc ze aktiviran/porabljen. Prvic se vedno kljuc preverja, preden sploh lahko zacnes igrat.
Sam se neki me zanima. Recimo da mam jst na temu origin računu ze kar nekja igric. In jih hočm nekaj prodat. A mi hočš dopovedat da tega ne morm nardit?
Machete ::
Da. Sicer ti fizično noben tega ne more preprečiti. Samo v pogojih uporabe (tisto kar ne prebereš in klikneš 'I aggree' preden inštaliraš) piše da račun ni prensljiv na drugo osebo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Seveda. :) Ko kljuc enkrat aktiviras, je aktiviran. Nimas opcije deaktivacije kljuca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Pa sej ne morm verjet. No pol pa če kdo slučajno podarja svoj steam račun na katerem je igrca COD-Black Ops bi ga zlo lepo prosu naj ga podari meni:)
Hvala
Hvala
Magic1 ::
Jaz bi ti kar moj account podaril, saj je samo dvajset špilov gor, bom že novega naredil s fake podatki... samo da boš ti happy.
Magic
Ja res hecn.
Ne resno če bi ga slučajno kdo podariu. Jst hočm samo COD-Black Ops. Al pa če ma kdo kakšn neuporabljen key :)
Ne resno če bi ga slučajno kdo podariu. Jst hočm samo COD-Black Ops. Al pa če ma kdo kakšn neuporabljen key :)
Ni mi treba zdej govort kje jih majo ker to že vem.
Jst sm samo uprašal če ma slučajno kdo steam račun s to igrico in ga je pripravljen podarit nej ga podari men.
Jst sm samo uprašal če ma slučajno kdo steam račun s to igrico in ga je pripravljen podarit nej ga podari men.
Magic1 ::
Haha, pa tolk se vsi matrajo dobit nekoga, da bi mu lahko podaril steam account :DD Še par kometarjev od stonea pa me bo pobral od smeha.
Magic
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Nakup iger (strani: 1 2 3 4 … 242 243 244 245 )Oddelek: Igre | 1943388 (22956) | Izi |
» | Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 133146 (10107) | Skyman |
» | Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 163643 (8141) | oo7 |
» | Menjava iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26369 (14122) | ZiedRieke |
» | Katere igre boste kupili v letu 2010 in 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12765 (9871) | listje123 |