Forum » Strojna oprema » Matična, usb in DVD-rom
Matična, usb in DVD-rom
Dajarra ::
Lp.
Kupil sem rabljen računalnik oziroma imam možnost, da ga kupim.
Acer, star približno 4 leta. Problem je ker DVD-rom in 2 USB vhoda ne delata, bojda zaradi matične plošče.
Imate kakšen nasvet ali kupiti takšen računalnik? Namreč skrbi me da bi še ostale zadeve kaj kmalu crknale na matični...
Kupil sem rabljen računalnik oziroma imam možnost, da ga kupim.
Acer, star približno 4 leta. Problem je ker DVD-rom in 2 USB vhoda ne delata, bojda zaradi matične plošče.
Imate kakšen nasvet ali kupiti takšen računalnik? Namreč skrbi me da bi še ostale zadeve kaj kmalu crknale na matični...
Dajarra ::
Sedaj sem ugotovil, da se računalnik tudi ne zbudi več po tem, ko gre v spanje, se pravi je potreben reset. Je tudi to možno, da je povezano z matično?
Problem je, da bi nujno rabili en računalnik, ne vem pa a se splača kupovat rabljen računalnik za 150e.
Problem je, da bi nujno rabili en računalnik, ne vem pa a se splača kupovat rabljen računalnik za 150e.
Riff ::
bolje da kupiš namizni računalnik če ni prevelike potrebe po prenosniku ( sklepam da je Acer prenosnik) ali ga poiščeš tu slo techu ali pa na bolhi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Big bang šrot pc (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9702 (1488) | kalorijagr |
» | Kaj pravite na ta star računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1960 (1510) | m0LN4r |
» | Realna vrednost prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2065 (1405) | ShowDown |
⊘ | Vrednost računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1995 (1459) | dzinks63 |
» | Izposoja prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2185 (1789) | zee |