» »

Adobe AfterEffects

Adobe AfterEffects

metropolis01 ::

Pozdravljeni

Zanima me sledeče. Ko v aftereceftsih scrolaš po timeline-u/sekvenci..katero hardwearsko komponento najbolj obremenjuješ ?
Je to RAM ali število in frekvenca jeder CPUja ali morda kaj frugega. Za renderiranje previevo in tako dalje, kje je potrebno vložit v mašino da dela čim hitreje ?

matonson ::

Več kot scrollaš več podatkov gre v RAM. Ti podatki pa so obdelani ali s CPUjem ali pa z GPUjem. Odvisno od modela grafične in nastavitev.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matonson ()

metropolis01 ::

matson hvala, lahko čisto malo več poveš o temu ? kako in kaj..kakšno conf priporočaš za takšno delo. lp

Rippy ::

Zadeva se sproti rendira v nekompresiranem formatu (as is) in to se shranjuje v RAM. Za AE je priporočljivo vsaj 8GB RAM-a in dobro je imeti kakšen intelov I5 (določene zadeve se izvajajo samo na enem jedru).

miller31 ::

Imam vprašanje. Ljubiteljsko se ukvarjam z obdelavo videov v Adobe after effectih CS6. Sem bolj na začetku, prej sem uporabljal pinnacle studio.
Zanima me zakaj ko uploadam video in ga obdelam dodam zvok. Ko zadevo izvozim v avi. Se slika vrti zelo počasi kot v počasnem posnetku zvok pa stalno zatika.
Malo dvomim v konfiguracijo saj uporabljam Asusov prenosnik serije G z intelovim i7 procesorjem in 6GB rama, ter grafično kartico Nvidia Geforce GTX460 1.5GB rama.

detroit ::

i7 so namenjen prav takim rečem afaik, samo to namizne. Za laptop verzijo i5 ti lahko rečem da je kar precej počasnejša od moje desktop. Ampak to je rekla kazala, malo preberi. Ampak ta konfiguracija bi morala bp delat. Ko izvažaš v avi si poglej malo nastavitve compressiona kodeka, izbor kodeka ipd.
Skero

miller31 ::

o.k. hvala. Bom preveril


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj nadgraditi v 2012 računalniku

Oddelek: Kaj kupiti
151516 (1121) klinker
»

PC za photoshop/premiere/aftereffect (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
599688 (8494) Nummy
»

bigbang BOF sharksi7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6110572 (9317) klinker
»

HD codec (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
11116975 (9860) GrimReaper
»

Koliko Ghz CPU za .mkv ?

Oddelek: Programska oprema
403095 (3095) jan01

Več podobnih tem