» »

ADSL Težave.

ADSL Težave.

wishmaster ::

Že nekajkrat sem opazil na adslu tudi čez dan da se sploh ne moreš povezat na ADSL.Javi ti da je geslo napačno.Če si na internetu in vlečeš dol kako 700 Mb datoteko mi naenkrat obstane.(hitrost pade na 0 KB/S).To traja ponavadi nekaj minut in potem vleče naprej ali pa računalnik zašteka.Tako se mi je že 3x zgodilo.Nazadnje danes ob 00.36,ko sem iz siolove strani vlekel dol eno igro.Če to dolgo traja se preneha računalnik odzivat.Najprej sem mislil da je problem v windowsih ali mojem računalniku,mrežni,adsl modemu.Počasi se mi zdi da nas siol vleče za nos.Zanimivo je pa to da imam že 9 dni ist IP.Zanima me če podobno dela komu izmed vas,ali je siol spremenil svojo "bedasto strategijo "da za nekaj minut zablokira upload in download.?

PaJo ::

Meni ADSL dela komot, tvoja resitev je klic na 080 1000 in ti bodo tam najboljse znali pomagat:D
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Slowenc ::

cradle, da ne bos mislu da si osamljen primer. Men je tut da pred kratkim delal vse lepo in hitro, sedaj so se pa zacele pojavljat tezave, sploh v vecernem casu.
Poklic na siol, tko k ti je reku Pajo

wishmaster ::

Pajo,ko bi mi le znal pomagat.Petkrat sem jih že klial in 2 x prav na telekom,pa so mi rekl da bodo prišli v roku enega tedna.Zdaj je pa že od tega 3 tedne.Zato sem pa na forumu postavil vprašanje,če ma kdo tak problem in kako je problem rešil.

Poskusil bom še nekajkrat poklicat na 080 1000 (dokler jih ne bom mel poln k***c).Za tist ko je treba plačat so hitri,ko je pa treba nudit tehnično podporo pa nič.

PaJo ::

Zanimiv blem, samo tu ti res druga ne prostane kod da pridejo telkomovi delavci in ti zmerijo signal. Ker podobne bleme sta mela ze dva frnda, pa so prisli izmerlili in popravili kaj se je le dalo in pol je delalo ok. Probaj dobit kakega telekomovega serviserja direktno in tezi 100 na uro, druga ti tu zal vec ne preostane;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIOL tujina down? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
22422177 (5969) MacGyver141
»

Kaj za vraga se dogaja s SiOLom

Oddelek: Omrežja in internet
131843 (1180) Spc