Forum » Igre » Multiplayer
Multiplayer
Load3r ::
Vsak od nas je že verjetno v svojem življenju sprobal kakšno multiplayer igrao ali dve.
Multiplayer je zvrst igranja pri katerem igrata/jo dva ali več igralcev
preko spleta oz. preko stacionarne naprave.
No pa da nekaj povem kaj sem zgooglal da ne bo tak prazno.
Prva multiplayer igra je bila na anlognem računalniku z imenom -Tenis za dva
Bila je ustvarjea leta 1958,razvil jo je amerški fizik Willam Higinbotaham
Druga nam malo bolj znana je sledila leta 1974 z imenom PONG
je ena najstarejših igranih igric,ki jo je razvilo podjetje ATARI,
njena razvijalca sta Nolan Bushnell in Ted Dabney Vseskozi je to ena najbolj igranih igric tistega časa in se je pozneje tudi
obdražala v nekaterih igralnicah z avtomati Tistega časa še sledita prva shooter igra SPACEWAR ...in Prva racing game od ATARI-ja SPACE RACE Prva množično igrana multiplayer igra bazirana na realni čas
je bila razvita leta 1973 od ponudnika PLATO sistemi.
Pomembna multi-player igra,ki je uporabljala ta sistem je bila
igra EMPIRE
in SPASIM,ki je bila pozneje pionir za prvo-osebno strljačino
Sam začetek prvoosebnih streljačin je tudi ena od znanih iger
wolfstein 3d(1992)
sledeče malo bolj znane,ki sem jih tudi osebno izkusil desetletje nazaj
-Doom
-quake
-half life 1
-...
ter še mnoge druge ki so bile poleg pc-ja večinoma na sega 16/32 bit in nintendo
Zdaj pa k vprašanju:
-katere multiplayer igre najbolj igrate
-Katera zvrst igranja vam je trenutno najboljša
-In koliko od vas se je že udeležilo LAN partijev
V teh parih letih preko spleta sem sprobal dosti multiplayer iger
In moja lestvica je (igre si sledijo po letih)
Prvoosebna streljačina (multiplayer) (pc)
1 Counter strike
2 Unreal
3 Counter strike condition zero
4 Left for dead 2
5 Blacklight Retribution
6 Battlefield 3
Strategija
1 Starcraft 1
2 Worms
3 Command and conquer-Generals
4 StarCraft 2
Race:
1 Trackmania 1
2 Trackmania 2
Trenutno najboljša zvrst igranja mi je prvo-osebna streljačina
Lan partijev sem se pa parkrat udeležil in je blo ZAKON:)
2-3x sem jih organiziral tudi pri meni ampak je boljše če je večje število Player-ov.
Tako da vsak,ki ma kakšen namen organiziranja Lan-ov ali preko spleta. Naj objavi.
We Will Win
Havq ::
Igram Team Fortress 2 in BFBC2,igral sem tudi Far cry 2,Assassins Creed Brotherhood in Relevations,Medal of Honor, COD MW3, Dawn of War,Lef 4 Dead 2,...
namen imam kupit tudi BF3,Far Cry 3,Assassins Creed 3,Medal Of Honor Warfighter in še kaj bi se našlo,
ampak prvo bi moral kupit bolši komp (dvojedeni procesor,3gb RAM, Ge Force 9500 GT)vendar ni denarja
Najraje igram prvo-osebne streljačine. LAN party-ev se nisem udeležil,ker ne vem čisto točno kaj je to,posledično se nisem zanimal za to.
lp
namen imam kupit tudi BF3,Far Cry 3,Assassins Creed 3,Medal Of Honor Warfighter in še kaj bi se našlo,
ampak prvo bi moral kupit bolši komp (dvojedeni procesor,3gb RAM, Ge Force 9500 GT)vendar ni denarja
Najraje igram prvo-osebne streljačine. LAN party-ev se nisem udeležil,ker ne vem čisto točno kaj je to,posledično se nisem zanimal za to.
lp
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Load3r ::
Igram Team Fortress 2 in BFBC2,igral sem tudi Far cry 2,Assassins Creed Brotherhood in Relevations,Medal of Honor, COD MW3, Dawn of War,Lef 4 Dead 2,...BF3 sem si kupil dobre 3 mesece nazaj in mi niti malo ni žal.
lp
BF2 nisem igral,tak da ne vem če so dodatki isti kot v BF3
Lan party je multiplayer igranje v živo. Ponavadi se priredi oz. se najame malo večji prostor.
Vredi je če je vsaj od 8 do 16 igralcev. Vsa računalniška oprema se prinese s seboj.
Ajja še en link če si misliš nabavit BF3, sem ga dobil full poceni (19 eu) + še 1 dodatek je poleg
Gre pa ga kupit če nimaš vise ali mastercard, z Paysef_card
BF3
ne
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Load3r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno igrate? (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Igre | 510277 (9843) | Nesta |
» | Assassin's Creed Syndicate (Assassin's Creed Victory) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 20260 (8388) | Gagatronix |
» | Igre ki ste jih igrali v otroštvu [Nostalgia] (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 30361 (26078) | Maximus |
» | Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 41162 (26878) | Sc0ut |
» | Katere igre boste kupili v letu 2010 in 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12927 (10033) | listje123 |