Forum » Loža » Enostaven program za video editing?
Enostaven program za video editing?
psyke ::
Rabim res nekaj enostavnega.. pač video že mam samo bi ga mal editiral in priredil zraven k moji glasbi, pač.. unofficial video.. :) kakšen fade in in fade out pa kake tranzicije/transforme bi rabil in da lahko dodam v video tekst.. to je vse.. ne pa preveč nekih efektov efektov... PS: se kdo tukaj ukvarja s takimi forami oz. rad dela videospote(oz. montaže) za glasbo? pri elektornski glasbi ni taki problem, so kar simple videoji...
tomaz- ::
sam uporabljam power director od Cyberlink-a.. Sicer ima precej raznoraznih stvari, ampak mi je dokaj simpl za uporabo
msjr ::
Jest sem na windowsih uporabljal kar Movie Maker. Sploh ni tako slab tool, pa še komponenta Windowsov je. Na macu pa kar iMovie. In ja, s tem se da delat tudi profi stvari - manj efektov = boljši rezultat.
psyke ::
hvala, ta avs je ql ampak mi gre na živce da video ne moerš pomikat levo in desno, wtf??? ... recimo kot avdio.. pač zakaj se tako skup drži? i dont ge it
Yohan del Sud ::
Na, cel spisek. Nekaj bo zihr zate. Sam sem nekaj malega delal samo s Premierom in iMovies, ampak vidim jih je tudi precej zastonjskih vmes na tem spisku. Žal pa nisem uporabljal nobenega, tak da lepo probaj enega za drugim.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za OBDELAVO videa (filmov iz HD kamere)Oddelek: Zvok in slika | 10538 (3169) | PacificBlue |
» | Program za obdelavo videaOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (850) | pacnik5 |
» | Program za delanje filmaOddelek: Zvok in slika | 6933 (4006) | MiniProgram |
» | Video editor za tale videoOddelek: Zvok in slika | 2059 (1850) | Sale_One0 |
» | Ne morem uvoziti .avi datotek v Sony Vegas 7.0Oddelek: Programska oprema | 2604 (2240) | opeter |