» »

Enostaven program za video editing?

Enostaven program za video editing?

psyke ::

Rabim res nekaj enostavnega.. pač video že mam samo bi ga mal editiral in priredil zraven k moji glasbi, pač.. unofficial video.. :) kakšen fade in in fade out pa kake tranzicije/transforme bi rabil in da lahko dodam v video tekst.. to je vse.. ne pa preveč nekih efektov efektov... PS: se kdo tukaj ukvarja s takimi forami oz. rad dela videospote(oz. montaže) za glasbo? pri elektornski glasbi ni taki problem, so kar simple videoji...

Mipe ::

tomaz- ::

sam uporabljam power director od Cyberlink-a.. Sicer ima precej raznoraznih stvari, ampak mi je dokaj simpl za uporabo

msjr ::

Jest sem na windowsih uporabljal kar Movie Maker. Sploh ni tako slab tool, pa še komponenta Windowsov je. Na macu pa kar iMovie. In ja, s tem se da delat tudi profi stvari - manj efektov = boljši rezultat.

psyke ::

hvala, ta avs je ql ampak mi gre na živce da video ne moerš pomikat levo in desno, wtf??? ... recimo kot avdio.. pač zakaj se tako skup drži? i dont ge it

Pojma nimam. Samo poguglal sem in ti vrgel prvi zadetek.

Yohan del Sud ::

Na, cel spisek. Nekaj bo zihr zate. Sam sem nekaj malega delal samo s Premierom in iMovies, ampak vidim jih je tudi precej zastonjskih vmes na tem spisku. Žal pa nisem uporabljal nobenega, tak da lepo probaj enega za drugim.
www.strancar.com

Ah, Avidemux recimo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za OBDELAVO videa (filmov iz HD kamere)

Oddelek: Zvok in slika
1010538 (3169) PacificBlue
»

Program za obdelavo videa

Oddelek: Pomoč in nasveti
81011 (850) pacnik5
»

Program za delanje filma

Oddelek: Zvok in slika
246933 (4006) MiniProgram
»

Video editor za tale video