Forum » Loža » Pc+pc=powerful pc
Pc+pc=powerful pc
listje123 ::
Pozdravljeni!
Zanima me če je možno med seboj kako povezati več računalnikov in bi nato delovali skupaj kot en boljši računalnik.
Hvala
lp
Zanima me če je možno med seboj kako povezati več računalnikov in bi nato delovali skupaj kot en boljši računalnik.
Hvala
lp
Mavrik ::
Pozdravljeni!
Hvala
lp
Glede na način kako to sprašuješ je odgovor "ne". Torej - ne gre tako preprosto. Če so programi ustrezno narejeni si lahko več računalnikov deli preračunavanje, samo če bi imel tak program bi to že verjetno vedel ;)
The truth is rarely pure and never simple.
Yohan del Sud ::
Da povzamem Mavrika.
Da - če imaš primeren softver (in omrežje) in namen.
In očitno ne - če misliš, da bo GTA laufal kaj hitrej ...
Da - če imaš primeren softver (in omrežje) in namen.
In očitno ne - če misliš, da bo GTA laufal kaj hitrej ...
www.strancar.com
Yohan del Sud ::
Več procesorjev priključiš na štrom, večjo procesorsko moč imaš. Problem je potem softver, ki bi to znal izkoristit. Kaj ti tu ni jasno? Povej točno zakaj rabiš, bomo znali bolje svetovati.
www.strancar.com
pegasus ::
terryww: to so softverske rešitve, bolj ali manj akademske in pogojno uporabne. V torek bom med drugim predstavil nekaj strojnih, popolnoma uporabnih :)
terryww ::
@pegasus
http://www.mosix.org/txt_hugi.html, sploh pa podpirajo opencl čez vso mašinerijo... bolj me zanima, zakaj več ljudi tega ne uporablja
http://www.mosix.org/txt_hugi.html, sploh pa podpirajo opencl čez vso mašinerijo... bolj me zanima, zakaj več ljudi tega ne uporablja
It is the night. My body's weak.
I'm on the run. No time to sleep.
I'm on the run. No time to sleep.
pegasus ::
Poišči kak talk o mosixu in v njem slide o njegovih slabostih. Poleg naštetih bi dodal še eno, predvidljivost, ki zelo močno boli vse razvijalce hpc softvera.
RejZoR ::
Se vam zdi, da bi to spraševal nekdo, ki išče compute power? Taka oseba sploh ne bi spraševala tle.
On hoče ziher igrat igre in bi rad dal dva v kup da bi hitreje delale. Ampak tko pač ne gre...
On hoče ziher igrat igre in bi rad dal dva v kup da bi hitreje delale. Ampak tko pač ne gre...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Supercomputer (cluster)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4671 (3346) | johnnyyy |
» | Nov računalnik za 1300€Oddelek: Kaj kupiti | 7187 (6304) | TechBeats |
» | Oblak doma?Oddelek: Operacijski sistemi | 1737 (1127) | pegasus |
» | SuperračunalnikOddelek: Strojna oprema | 3078 (2004) | CoolMike |
» | Cluster parallel computing (Kako?)Oddelek: Operacijski sistemi | 1212 (1061) | ješ |