» »

reši anketo.. nujno rabim za šolo

reši anketo.. nujno rabim za šolo

kmetijaa ::

Pozdravljeni!

https://docs.google.com/spreadsheet/vie...

Smo dijakinje tretjega letnika in pri podjetništvu izdelujemo poslovni načrt. Zato moramo izdelati anketo. Prosim vas da jo rešite iskreno.

Že v naprej se vam zahvaljujem. Hvala =D

Grega_K ::

Z vidika povprečnega reševalca anket lahko pripomnim, da se v anketi nahaja preveliko število odprtih tipov vprašanj.

Od reševanja ankete sta me žal odvrnili že drugo in tretje vprašanje.
Tako kot pri vseh stvareh, je tudi pri anketah treba paziti, da je prvi vtis pozitiven. Potreba po tipkanju takoj na začetku ankete pa precej ljudi odvrne od reševanja.
Drugo in tretje vprašanje sta glede starosti in števila družinskih članov - obe vprašanji je možno predvideti; odprte tipe pa načeloma uporabljamo, ko odgovorov ni možno predvideti.

Prav tako bo večina ljudi na vprašanje "Kaj pričakujete od dobre turistične kmetije?" odgovorila zelo skopo ali pa sploh ne, kar za analizo odgovorov seveda ni dobro, saj dobite podatke iz katerih je zelo težko ustvariti povprečno mnenje anketirancev.

Prav tako se temno zeleno ozadje s črno barvo besedila ne sklada najbolje, ampak pustimo barve, saj so to osnove.

Upam, da vas z mojim mnenjem nisem užalil.
V kolikor se boste odločili za spremembo nekaterih ključnih delov vaše ankete, boste zagotovo dobili več odgovorov, ki jih bo bilo možno tudi lažje analizirati.
Lp

Noobish ::

@kmetijaa: Let me guess...Ekonomska šola Novo mesto, program ekonomska gimnazija, predmet podjetništvo, profesorica Virc? :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup avtomobilov med Slovenci

Oddelek: Na cesti
172512 (1199) avto_slo
»

Anketa o receptih

Oddelek: Šola
8765 (663) Phantomeye
»

kratka anketa, pomoč pri diplomski - kaznivo dejanje v afektu

181681 (1233) ZaphodBB
»

Anketa-Spletno piratstvo in gospodarska škoda

326482 (5922) St235
»

Prenova spletnega mesta Slo-Tech (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Obvestila
10411913 (9121) poweroff

Več podobnih tem