Forum » Mobilne tehnologije » Xperia Play - izkusnje?
Xperia Play - izkusnje?
kixs ::
Ni nova rec, ampak mi gre zadnje case po glavi
Jo je kdo probal, kako se obnese gamepad? Sicer sem na gamepad bolj trd, sam ni vrag, da se ne bi v parih letih navadil - damn, PSP imam ze ne vem koliko let, pa se se nisem Ampak ga tudi ne uporabljam veliko, pac ga ne nosim s sabo.
Sem razmisljal, da bi nabavil kaksen "dedicated" andorid prenosno konzolo ala JXD S602. Vendar je vseeno boljse imeti le eno rec, ki je vedno s tabo.
Zanima me zgolj za retro igre - emulacijo (in seveda kot normalen Andorid telefon).
PS:
Vem, da gre za star telefon... ampak izgleda, da dvojke se nekaj casa ne bo, ce sploh
Jo je kdo probal, kako se obnese gamepad? Sicer sem na gamepad bolj trd, sam ni vrag, da se ne bi v parih letih navadil - damn, PSP imam ze ne vem koliko let, pa se se nisem Ampak ga tudi ne uporabljam veliko, pac ga ne nosim s sabo.
Sem razmisljal, da bi nabavil kaksen "dedicated" andorid prenosno konzolo ala JXD S602. Vendar je vseeno boljse imeti le eno rec, ki je vedno s tabo.
Zanima me zgolj za retro igre - emulacijo (in seveda kot normalen Andorid telefon).
PS:
Vem, da gre za star telefon... ampak izgleda, da dvojke se nekaj casa ne bo, ce sploh
Sandi204 ::
gamepad in vse se obnese razen pri Sandstormu 2 so v gameloftu zakomplicirali uporabo touchpadov
drugače pa je ena slaba stvar da nebo dobil updatea iz GB druga pa da ima malo notranjega pomnilnika 340 mb in ti bo hitro sfalilo placa na telefonu ker nekaterih iger ki so vlke po 40 mb ne gre premaknit na SD kartico
sicer igrce niso ravno tak dobre kot na pspju za asphalt pa je dobra
drugače pa je ena slaba stvar da nebo dobil updatea iz GB druga pa da ima malo notranjega pomnilnika 340 mb in ti bo hitro sfalilo placa na telefonu ker nekaterih iger ki so vlke po 40 mb ne gre premaknit na SD kartico
sicer igrce niso ravno tak dobre kot na pspju za asphalt pa je dobra
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Steam - Controller (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 32203 (17034) | Mare3 |
» | Mini Bluetooth Keyboard - preveč izbireOddelek: Kaj kupiti | 2309 (1467) | Jst |
» | Tretji korak Valvea v dnevne sobe je igralni plošček (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 21900 (13357) | opeter |
» | Playstation 3 - Move VS. Xbox 360 - Kinect (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 17118 (15319) | Bor H |
» | Igre za PC, katere imajo pravo podporo GamePad-omOddelek: Igre | 6245 (5429) | Berserker |