Forum » Pomoč in nasveti » kako povecati vse na rac. (ikone, start vrstico ....)
kako povecati vse na rac. (ikone, start vrstico ....)
pSP 3004 ::
Mene zanima kako naj povecam celo ozadje vse. Ker imam zelo vse mejhno resolucijo .... Kako naj ta problem popravim , tudi na spletnih straneh je pisava mejhna itd. Mi lahko opise postopek kako to popravim v wind. Xp .
Hvala
Hvala
einstein :P ::
ravno z majhno resolucijo se bodo ikone povečale. desni klik na namizje > prilagodi oz lastnosti, potem pa nastavi manjšo ločljivost.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Ne jst bi vse povecal ves wind., ker je vse zelo malo vse ikone, orodna vrstica, oknca,pisave vse tud ce odprem google enako. Pa tud v prvi koloni navpicno nevidm polovico datotek od ekrana..... Ekran pa mam "22 in zato mi je vse cudno mejhno ker je prsu dans s servisa.
jat2406 ::
Desni klik na zaslon - lastnosti.
Zavihek videz - dodatno
V novem okencu klikni na element in izberi kar hočeš spremeniti.
Pod posameznimi elementi lahko spremeniš kar precej.
Velikost, razmak, velikost pisave.....
Nekaj igranja pa se da tudi na 17" ekranu z resoluciojo 1920x1200 dobiti dokaj normalno velikost posameznih elementov in pisav.
Zavihek videz - dodatno
V novem okencu klikni na element in izberi kar hočeš spremeniti.
Pod posameznimi elementi lahko spremeniš kar precej.
Velikost, razmak, velikost pisave.....
Nekaj igranja pa se da tudi na 17" ekranu z resoluciojo 1920x1200 dobiti dokaj normalno velikost posameznih elementov in pisav.
Pr men je monitor velikosti 60 cm ... v dolzino pa 47cm x visino 31cm ... in ko dam 800x600 polovico stvari vec nevidim kot zdej starta pa ure itd ni nikjer ku dam na to velikost. Sedaj trenutno imam 1680 x 1050.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visoka resolucija + velik display = misija nemogoče?Oddelek: Strojna oprema | 3586 (2627) | Matev |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4968 (3785) | Bela01 |
» | Pomoč pri dizajnu (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5804 (4224) | Meizu |
» | nastavitev večje resolucije na novem lcd monitorju - vse pomanjšaOddelek: Pomoč in nasveti | 4419 (4212) | Izi |
» | spletna stran, problemOddelek: Izdelava spletišč | 1677 (1139) | mte |