» »

ASUS notebook PC driver CD

ASUS notebook PC driver CD

Meizu ::

Dajte mi prosim pomagat. Na Asusa K55A sem si naložil win8. Ker imam priložen le CD z driverji za win7 me zanima sledeče:

1. Ali lahko naložim kar driverje win7 (kernel naj bi bil dokaj podoben, zato naj bi driverji spisani za win7 delovali tudi na win8)

2. Če točka 1. ne drži - kje bi si lahko dobil na spletu cel paket teh driverjev, kot pridejo na asusovem priloženem CDju z driverji, ki ga dobiš ob nakupu prenosnika?

Asus ima na njihovi spletni strani zame osebno z driverji za laptope celo zmedo, saj je za vsako komponento v laptopu na njihovi strani malo morje driverjev. Vsaj jaz osebno tistega sistema ne razumem, da moraš vsak driver posebej downloadat.

Zheegec ::

Skupaj z novim BIOS jih potrebuješ 9 (namestiš pač samo najnovejše), menda ja ni tako hudo? Potem pa še ATKACPI in Live Update in to je bolj ali manj vse?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Kaj torej sploh potrebujem? S temi laptopi sem kar se driverjev tiče dokaj izgubljen :(

SLO_Matej ::

Prenesi si jih iz Asusove strani. Saj so že tudi za Windows 8: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile... ;)

Hvala, saj to sem že našel itak. Zanimalo me je bolj, ali se da dobit na spletu tak paketek kot ga dobiš na cdju ob nakupu, le za win8, da sam daš potegnt vse skupaj in sam klikneš namestitev, počakaš in to je to.

Ker tule so driverji npr. za mrežno tudi za različne modele v laptopu in se nucaš potem ukvarjat s tem, da pregledaš kaj sploh imaš, pa potem gledaš gor in downloadaš driver za driverjem... zamudno delo skratka :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ASUS N550JV - WIN 7 DRIVERS?

Oddelek: Pomoč in nasveti
4711701 (10709) benjaminson
»

Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostop

Oddelek: Pomoč in nasveti
378596 (7802) Invictus
»