Forum » Pomoč in nasveti » tiskalnik neki ne dela..kartuše fuč?
tiskalnik neki ne dela..kartuše fuč?
Klemenn ::
torej..mam hp deskjet 670c..sej vem da boste rekli da je za v staro šaro..ampak na račun tega mam pač boljši comp...
no zdej v zadnjih dnevih mi je začel ful packat..sej mi ne meče ven literskih pack..ampak ko tiska malo vleče pri črkah..tak da se vidi čist mičkea črtica..kaj naredit'?
aja..pa če mu dam papir not tt ne vleče..mu moram enga pa po enga dajat..je to kej narobe?
no zdej v zadnjih dnevih mi je začel ful packat..sej mi ne meče ven literskih pack..ampak ko tiska malo vleče pri črkah..tak da se vidi čist mičkea črtica..kaj naredit'?
aja..pa če mu dam papir not tt ne vleče..mu moram enga pa po enga dajat..je to kej narobe?
MadMax ::
Tvoj zvesti tiskalnik rabi eno mini generalno čiščenje za par kSIT.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Blup ::
MadMax: čiščenje? česa pa? Sej pr HPju itak s kartušo tut glavo zamenaš... jst mam tut tak printer in mi isto vse razmaže... tut po tem k sm kartuše zamenu... je že čist neuporabn... tko da sm pol kupu novga (tok stane k kartuše za HP 670c)
Predlagam ti, da če imaš prazne kartuše raj kupš novga... aja.. pa še podajalc ti je sšu u kurac... nimaš kej tle narest... servis printerja te bo koštou po mojem min. 5k SIT...
Blup
Predlagam ti, da če imaš prazne kartuše raj kupš novga... aja.. pa še podajalc ti je sšu u kurac... nimaš kej tle narest... servis printerja te bo koštou po mojem min. 5k SIT...
Blup
MadMax ::
Sej pr HPju itak s kartušo tut glavo zamenaš...
Ja in? A zdaj je pa menjava edino vzdrževanje tiskalnika, al kaj?
Torej:
Okvir, ki drži kartuše, je na spodnji strani le par mm od papirja.
Pinceta, krpica, alkohol... Kepe prahu kot čopič vlečejo črnilo levo-desno...
Ja in? A zdaj je pa menjava edino vzdrževanje tiskalnika, al kaj?
Torej:
Okvir, ki drži kartuše, je na spodnji strani le par mm od papirja.
Pinceta, krpica, alkohol... Kepe prahu kot čopič vlečejo črnilo levo-desno...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
OldSkul ::
Mene tud nekaj zanima, da ne bom nove teme odpiral.
Imam Epsona 680 in se mu je neki podajalnik pokvaru oz. liste ne pošira več oz. tiskalnik pri tem kar hrešči. Mene zanima kolk bi kej servis prišel oz. če se sploh splača na servis peljat.Tiskalnik je star 1.5 let
Imam Epsona 680 in se mu je neki podajalnik pokvaru oz. liste ne pošira več oz. tiskalnik pri tem kar hrešči. Mene zanima kolk bi kej servis prišel oz. če se sploh splača na servis peljat.Tiskalnik je star 1.5 let
bobby ::
sadar, ti iz prve roke povem.če je sam čiščenje pa podajalc za popravt, po vsej verjetnosti ti je vzmet izpadla pri sklopki,potem 5000 z ddv.
isto pri tebi jebediah.
isto pri tebi jebediah.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bobby ()
Equinoxe ::
Seveda je važen tudi papir, ki ga vstaviš v tisklanik (kaj pa če je preveč...kosmat?!).
Jaz sem na istem printerju to rešil tako, da sem menjal papir in očistil glave s palčkami ki so za ušesa pucat seveda rahlo vlažnimi...
Jaz sem na istem printerju to rešil tako, da sem menjal papir in očistil glave s palčkami ki so za ušesa pucat seveda rahlo vlažnimi...
AngelOfDeath ::
sprijaznite se z usodo
čistit bo treba
(pa da nebi keri spet rekel da z menjavo glave avtomatsko spucaš celi tiskalnik)
čistit bo treba
(pa da nebi keri spet rekel da z menjavo glave avtomatsko spucaš celi tiskalnik)
StDo ::
Priporočam, kot ste nekateri zgoraj navedli da se kartuša programsko ščisti, nosilce kateri nosijo kartuše je najbolje ščistiti z vatiranimi palčkami in alkoholom pa tudi voda pomaga. Valje kateri požirajoi papir pa je najbolje ščistiti z alkoholom ali pa kar z nitro razredčilom. Pri meni na mojem HP -ju je delovalo. Kartuš pa nikakor ne čistiti z alkoholom ali razredčilom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..Oddelek: Strojna oprema | 13874 (7941) | mulc007 |
» | HP DeskJet 840c ->ne printa pravilno barvOddelek: Strojna oprema | 4102 (3911) | Azrael |
» | Epson stylus color 680 problemOddelek: Strojna oprema | 1518 (1478) | Brane2 |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 4006 (3430) | TheJack |
» | Zasušena kartušaOddelek: Pomoč in nasveti | 6209 (5938) | spucek |