» »

Problem z obnovljenim tonerjem

Problem z obnovljenim tonerjem

marnit ::

Kupil sem obnovljen toner za tiskalnik Konica Minolta 1350w. Vse kar natisnem, je namesto črno, sivo oz. belo...

Je imel že kdo kakšen podoben problem? Gre za škart toner ali za kaj drugega?

Hvala vsem.

bobby ::

pejt zamenjat toner,..reklamacija,..
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

mat xxl ::

Ne kupuj replacmenta za ta printer pa ne da te hecam ali zagovarjam original samo dolgo sem se v firmi hecal z temi printerji in replacmenti in na koncu ugotovil, da jih ni potroši to do konca in najceneje vse skupaj v smeti in kaj drugega, sam imam sedaj raje ink jet Canone. No kje je problem, je v tem, da identičnega tonerja ni, meni so se kot za silo pokazali Pavlinovi obnovljeni ostali replacment so bili katastrofa, ker očitno sestava toner prahu ni OK napram originalu in ti relativno hitro navadno že po 1 taki kartuši povsem zabije čistilni valj, zato tudi čistilna kartuša potem enako kot ta z barvo trajata manj in strošek teh čistilniš, katere se da malo "sesati" in očistiti vendar ne dolgo ......... skratka sde ne splača igraj se dokler je čistilna kartuša še za silo potem ne kupuj nove ker je drug nov printer takega ranga enaka cena, kot nova čistilna kartuša in navadna kartuša ..... Sam sem sklenil stran od Minolt, to je super printer za nekoga ki na leto sprinta 500 listov za malo resnejšo uporabo pa bankrotiraš ...........

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
548582 (3335) noraguta
»

Neoriginal toner

Oddelek: Pomoč in nasveti
272074 (1388) mat xxl
»

Nakup tiskalnika

Oddelek: Kaj kupiti
123721 (3439) gwertix
»

Nakup tiskalnika