Forum » Pomoč in nasveti » paketi,simobil
paketi,simobil
mrbomb ::
Slišal sem da okoli novoletnih praznikov so popusti ob sklenitvi naročniškega paketa pri simobilu. Ali je to res?
jnovak ::
Sigurno bo kaka akcija - glede na to, da trenutno nimajo nič; ne pri naročninah in ne pri telefonih.
Vsake toliko poglej na njihovo spletno stran oz. bodi brez skrbi, da bodo sami dovolj oglaševali in boš v več medijih zasledil info o najnovejši akciji.
Vsake toliko poglej na njihovo spletno stran oz. bodi brez skrbi, da bodo sami dovolj oglaševali in boš v več medijih zasledil info o najnovejši akciji.
Samson ::
Sicer ne vem zakaj, a imam obcutek da simobil nima vec tolk dobrih paketov. Se mi zdi da dobis manj za enak denar, oz. vec dnarja za enako stvar z drugim imenom.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
amigo_no1 ::
Odvisno od načina uporabe, če samo govoriš potem bob:
http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po...
npr če imaš
Klici v Mobitel, Debitel in izimobil: 300 minut
Podatkovni prenos: 100 MB
Povprečna dolžina klica: 60s
te pride najcenejši paket na naročnino 14.90 E (brezmejnih 200 & bob minibob)
predplačniški pa
26.40 E bob predplačniški
27.86 E izimobil izi klepet
Odvisno je tudi, kje se giblješ, priporočam da prvo testiraš par dni s predplačniško sim kartico.
http://www.tarife.si/si/vnos-mesecne-po...
npr če imaš
Klici v Mobitel, Debitel in izimobil: 300 minut
Podatkovni prenos: 100 MB
Povprečna dolžina klica: 60s
te pride najcenejši paket na naročnino 14.90 E (brezmejnih 200 & bob minibob)
predplačniški pa
26.40 E bob predplačniški
27.86 E izimobil izi klepet
Odvisno je tudi, kje se giblješ, priporočam da prvo testiraš par dni s predplačniško sim kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
marchisio8 ::
Sicer ne vem zakaj, a imam obcutek da simobil nima vec tolk dobrih paketov. Se mi zdi da dobis manj za enak denar, oz. vec dnarja za enako stvar z drugim imenom.
Se popolnoma strinjam. Sem že dolgo pri simobilu ampak tako imajo zdaj slabo ponudbo niso imeli nikoli. Nimajo ne pametnih telefonov, ne pametnih paketov, vse je dražje. V glavnem poslabšali so se. Še tuš mobil jih prehiteva.
SLO_Matej ::
marchisio8 je izjavil:
Se popolnoma strinjam. Sem že dolgo pri simobilu ampak tako imajo zdaj slabo ponudbo niso imeli nikoli. Nimajo ne pametnih telefonov, ne pametnih paketov, vse je dražje. V glavnem poslabšali so se. Še tuš mobil jih prehiteva.
Ne le to; Problemi s SiMobilom in njihovim največjim 3G omrežjem
marchisio8 ::
Ja, da o signalu sploh ne govorim. Kadarkoli se menim, ni važno s kom, nonstop prekinja ali pa celo meče ven. Ne vem ali se dogaja še komu. V glavnem vse bolj sem nagnjen da prestopim k mobitelu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29463 (14893) | Jerry000 |
» | Telekom Slovenije kupil Debitel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 28681 (21585) | Tilen |
» | Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 36272 (26713) | MKC00 |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35843 (20947) | Veron |
» | Mobitel - Najcenejša možna naročnina (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18505 (15774) | šernk |