Forum » Zvok in slika » AC97
AC97
levaky ::
Zanima me kvaliteta sound blasterja, ki je integriran na VIA-inih maticnih ploscah(AC97). Ali je pri poslusanju mp3jev opazna razlika med ac97 in live! Mp3ji so vecinoma 192kbps. Kaj pa razpon igralnega polja(upam da je pravi izraz?)
LeVaK
LeVaK
TripleX ::
Razlika ne vem kakšna je če je. Drugač pa sem z to integrirano zvočno kartico zadovoljen, imam dokaj dobre zvočnike 2+1 tko da je kr fajn mp3je poslušat.
LP xXx
LP xXx
urospiskac ::
hy! jst mam plato epox 4pea+ in imam tudi ac97 in moram rečt d za poslušanje mp3jev je kar uredu in da dela tudi centralni zvočnik kar v redu. za gledanje dvdjev pa odpade ker nima dekoderja. mal sem sprobavu stvari. imam drugače še audigy2 platinum in moram rečt da ni boljše zvočne. naštimaš lepo frekvenco basa in gasa. ful lep bas!!!!! lahk naštimaš še ali naj gre na satelita še bas in se v subu preusmeri iz satelita na sub ali pa da se vse preusmeri v kartici. to pa odpade pr ac97. kupi raje še live!5.1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glasbeni stolp [nakup]Oddelek: Kaj kupiti | 3178 (2807) | 5er--> |
» | creative x-fi v navezi z genisu 5.1 woodOddelek: Zvok in slika | 1920 (1532) | NotMe |
» | Zvok kot se šika?Oddelek: Kaj kupiti | 907 (833) | ČIP 008 |
» | 5 zvočnikov pa sam 2 špilata...Oddelek: Zvok in slika | 1766 (1648) | Poletnik |
» | winamp equalizerOddelek: Zvok in slika | 2102 (1846) | LordWorm |