» »

Brisanje aplikacij

Brisanje aplikacij

inbox ::

Imam Xperio Arc S in enih par aplikacij. Prostora mi pa vzame toliko, da niti ne morem naložit niti update-a teh aplikacij. Me zanima če se za vsak nov update program toliko poveča oz. se ne zbriše stari update? Aplikacij imam res malo in še te so majhne (razen navigacije). Od začetka, ko sem jih imel več, sem komot nalagal tudi update in nove aplikacije, sedaj mi placa zmanjkuje, čeprav sem večino aplikacij zbrisal. Kaj torej zaseda prostor? Aplikacije, katerih je možen premik na SD sem premaknil. Zanima me kje in kako brisat, da dobim še placa.

noraguta ::

se ne da kaj dost storit. razen da menjaš rom za kaj bol lightweight. poglej kaj imajo v uporabi http://forum.xda-developers.com/
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

noraguta je izjavil:

se ne da kaj dost storit. razen da menjaš rom za kaj bol lightweight. poglej kaj imajo v uporabi http://forum.xda-developers.com/

kako misliš lightweight? :) nisem še postal "geek" za androide :)

pitastrudl ::

Ker imaš androida, se ga da tudi rootat(odklenit) in z tem dobiš dostop do sistemskih datotek, in z tem lahko spreminjaš cel sistem oz. lahko tudi celega menjaš. Nekateri sistemi so obrani nepotrebnih aplikacij(bloatware) inz tem tudi pridobiš na placu. Lahko ga pa samo dokleneš in odstraniš sistemske aplikacije.

pitastrudl je izjavil:

Ker imaš androida, se ga da tudi rootat(odklenit) in z tem dobiš dostop do sistemskih datotek, in z tem lahko spreminjaš cel sistem oz. lahko tudi celega menjaš. Nekateri sistemi so obrani nepotrebnih aplikacij(bloatware) inz tem tudi pridobiš na placu. Lahko ga pa samo dokleneš in odstraniš sistemske aplikacije.

Dost vredu bi bilo če bi ga "doklenu" in izbrisal nekaj sistemskih aplikacij katerih nikoli ne uporabljam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri app na andridu omogoča uninstall appov

Oddelek: Operacijski sistemi
81810 (1440) klinker
»

Android

Oddelek: Mobilne tehnologije
5766 (565) Maticc123
»

Izzid android-a 4.1.x

Oddelek: Mobilne tehnologije
275880 (4649) bdoxx
»

android 2.3.4 (4.0.1.A.0.283)

Oddelek: Pomoč in nasveti
181575 (1015) jastreb
»

Spletne strani z Android Aplikacijami/Igrami?

Oddelek: Omrežja in internet
61053 (876) KoMar-

Več podobnih tem