Forum » Šola » Menjava sobe...študentski domovi v lj...
Menjava sobe...študentski domovi v lj...
sebanina ::
Ker so blizu preselitveni roki me zanima, če je kdo zainteresiran oz. pozna kakšnega interesenta za menjavo sobe v študentskem domu. Oktobra sem se vselil študentskei dom v Rožni dolini, v apartma(kuhinja, kopalnica+wc/dve dvoposteljni sobi). To sobo bi želel zamenjati za sobo v študentskem domu na Litostroju :)
Prilagam še mail:
dejan1889@hotmail.com
Lep pozdrav.
Prilagam še mail:
dejan1889@hotmail.com
Lep pozdrav.
zee ::
Preberi si pravilnik studentskih domov. Za preselitve iz bloka v blok imas preselitvene roke nekajkrat na leto.
Taksno menjavanje sob, kot ga predlagas, je tezja krsitev in se kaznuje s prekinitvijo najemne pogodbe.
Taksno menjavanje sob, kot ga predlagas, je tezja krsitev in se kaznuje s prekinitvijo najemne pogodbe.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
sebanina ::
Če si spregledal, sem zgoraj napisal "ker so blizu preseliteveni roki"...tko da tvoj post nima nekega smisla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanja glede študentskih domovOddelek: Šola | 6920 (4481) | Groot |
» | Študentski dom problemOddelek: Šola | 1497 (1109) | mgermo |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31813 (19438) | St235 |
» | Priti v študentski dom LJ - točke za oddaljenost+ni busa???Oddelek: Šola | 5071 (4194) | Karaya 52 |
» | Kateri študentski dom naj izberem?Oddelek: Šola | 7346 (6101) | starsplash |