Forum » Konzole » ihas124b za xbox
ihas124b za xbox
roby15 ::
Zanima me kje bi lahko kupil zapisovalnik ihas124b kajti nikjer ga ne nejdem vec, da bi bil na voljo. Uporabljal ga bi za zapisovanje xbox iger.
Lp
Lp
- zaklenil: Mavrik ()
rdecaluc ::
Pri nas je malce pomanjkanje trenutno, boš moral vprašat pri kaki trgovini če bi dobavili.
Est modus in rebus. ,typos
rdecaluc ::
Ni ?
Okej.. kapiram da bi prišparu rad denar.. ampak ta ti je že v paketu. Ostaja ti pa tudi tujina.. in pomoje se boš tja tudi odpravil. Sam nisem našel tega pekača v Sloveniji že pred časom in sem res povsod pogledal.
Je pa res da tega pekača ni več v proizvodnji. Morda pa obstaja že alternativa tam na strani od burner Maxa?
Okej.. kapiram da bi prišparu rad denar.. ampak ta ti je že v paketu. Ostaja ti pa tudi tujina.. in pomoje se boš tja tudi odpravil. Sam nisem našel tega pekača v Sloveniji že pred časom in sem res povsod pogledal.
Je pa res da tega pekača ni več v proizvodnji. Morda pa obstaja že alternativa tam na strani od burner Maxa?
Est modus in rebus. ,typos
cordoba ::
Ta model ni podprt na burnmax in torej igranje s tem zapečenim modelom, te pripelje do ban-a konzole.
Tudi v tuji ga ni nikjer, so pa alternative, ki pa jih je tudi težko naročiti, razen če kdo drug kaj najde? Jaz ne....
Tudi v tuji ga ni nikjer, so pa alternative, ki pa jih je tudi težko naročiti, razen če kdo drug kaj najde? Jaz ne....
Goblin ::
Trenutno je težje dobiti pekač, ki bi podpiral Payload Tool. Upam, da bo v kratkem posodobljen program za nove revizije zapisovalnikov.
http://www.goblin.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD-ROMOddelek: Kaj kupiti | 2074 (1731) | pia |
» | DVD RW SONY VS. DVD RW LGOddelek: Kaj kupiti | 1793 (1611) | Quikee |
» | Lite on 32@48Oddelek: Navijanje | 730 (563) | Marko007 |
» | snemanje audio cd-ja, 2sec + ck ?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1833 (1629) | DanKick |