Forum » Pomoč in nasveti » android naprave mi ne zazna več
android naprave mi ne zazna več
boss-tech ::
Tab 10.1 uporabljam za debugiranje aplikacije in sem normalno povezan preko kabla (debugging mode)
Danes ga priklopim in mi ga ne zazna. Niti v lsusb ga ne vidim. Nekaj še zavibrira (verjetno zaradi tega ker je prišel do štroma), kaj
več pa ni od njega. Debug mod je omogočen
Kakšna ideja? Uporabljam Ubuntu 10.04
Danes ga priklopim in mi ga ne zazna. Niti v lsusb ga ne vidim. Nekaj še zavibrira (verjetno zaradi tega ker je prišel do štroma), kaj
več pa ni od njega. Debug mod je omogočen
Kakšna ideja? Uporabljam Ubuntu 10.04
Nextor ::
Kar pogosta problem pri teh micro-usb portih.
Naprej poskusi drugi usb port na compi in drgui kabl, če ne poglej na xda za navodila, kako sčistit port na tablici, ampak to je bolj zasilna rešitev... ne razumem pa zakaj ne uporabljaš adb over network?!
Naprej poskusi drugi usb port na compi in drgui kabl, če ne poglej na xda za navodila, kako sčistit port na tablici, ampak to je bolj zasilna rešitev... ne razumem pa zakaj ne uporabljaš adb over network?!
Nextor ::
Na CM9/CM10 maš to opcijo že vdelano v developer options... za stock GB, pa rabiš root in terminal ali widget!
boss-tech ::
No sem pa tudi ugotovil v čem je bil problem :) 5 USB vhodov mi je crknilo, delal pa je samo 1. No danes pa mi crkne še plata. Tako da problem rešen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB port skuril ključ in gamepad?Oddelek: Strojna oprema | 699 (474) | SaXsIm |
» | Zunanji disk-NE DELUJEOddelek: Strojna oprema | 12932 (12426) | Kotar |
» | Nakup routerjaOddelek: Omrežja in internet | 3049 (2463) | celebro |
» | Pomoč! ne zazna mi usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 1986 (1848) | Moto-girl |
» | Na prenosniku USB porti ne delajo več in tudi PCMCI neOddelek: Pomoč in nasveti | 1001 (1001) | zdravc |