» »

Miška na prenosniku

Miška na prenosniku

missT ::

Zadnje čase imam problem z miško na prenosniku in, ker ne želim takoj tekati z računalnikom na servis, se prvo obračam na vas.

Imam prenosnik HP ProBook 4510s in zadnje čase se touch miška na prenosniku "čudno obnaša". Nekaj časa dela normalno in brez problema, potem pa kar naenkrat začne drseti čisto drugje kot jo jaz usmerjam, zapira internetne strani in odpira vse mape in datoteke, ki so na namizju. Zelo nadležno. Miško sem očistila, vendar ne pomaga (mislila sem namreč, da je enostavno umazana). Če dam računalnik v spanje in potem takoj vklopim nazaj, miška dalje dela normalno. Včasih pa se celo miška ustavi in ne gre nikamor. (Če dam računalnik v spanje, spet pomaga).

Ko sem opazila to težavo, sem pač mislila, da to ni nič hudega in bom dalje uporabljala navadno USB miško. Ampak glej ga zlomka, tudi navadne miške mi računalnik ne zazna. Rdeča lučka na miški zasveti, nato pa mi napiše obvestilo, da opreme računalnik ne zazna in, naj zamenjam opremo. Zanima me ali je problem v računalniku samem, ali je možno da je problem v windowsih? Nasložen imam v windows 7.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Monitor ne gre v spanje

Oddelek: Strojna oprema
102056 (1870) amacar
»

Sleep mode problem

Oddelek: Programska oprema
101631 (1218) Han
»