Forum » Slo-Tech » Slo - tech, špara pri pošti :D
Slo - tech, špara pri pošti :D
Tito ::
Slo-tech mi noče pošiljat mailov... pa nič ni narobe z mojim mailom, ker mi vsi drugi forumi lepo pošiljajo pisma...
sketch ::
Da prehtim ostale:
Če je to bug report, bo treba napisat, katere maile naj bi prejemal, kako si se na njih prijavil, če si sploh že kakšnega dobil, če si vpisal taprav mail v profil, na katere stvari si se prijavil...
Tole je sedaj ekvivalent pacienta, ki pride k doktorju in reče "pozdravite me", ne pusti se pa pregledat.... doktor ne more niti slučajno vedet, kaj je narobe.
Torej, info?
lp
s.
Če je to bug report, bo treba napisat, katere maile naj bi prejemal, kako si se na njih prijavil, če si sploh že kakšnega dobil, če si vpisal taprav mail v profil, na katere stvari si se prijavil...
Tole je sedaj ekvivalent pacienta, ki pride k doktorju in reče "pozdravite me", ne pusti se pa pregledat.... doktor ne more niti slučajno vedet, kaj je narobe.
Torej, info?
lp
s.
Adapt and overcome.
Sem na forumu že kakšno leto in do sedaj sem vedno dobil pošte... Govorim o obvestilu, ki ga prejmeš, če kdo odgovori na tvoj post... In obvestila o novih novicah... Moj mail je matic@podgana.com.
Jao, a vsi ostali dobivate maile?
Jao, a vsi ostali dobivate maile?
morphling1 ::
Ma čisto odvisno jaz včasih ful pozno dobim emaile. Mam pa email.si To pomoje nima veze s slo-techom ampak z email ponudnikom. Ker tudi iz drugih forumov včasih dobivam z veliko zamudo.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
No zdej sem jih pa dobil in to 38 :D... Samo nevrjamem da je bil kriv server (ga imam doma), saj sem vse ostale pošte dobival. Samo slo-tech.
Xplicit ::
da nam odperu nove teme - sm isku ze mal po slotech forumu pa nism najdu:
a se da nastavt da ti poslje SAMO ENO sporocilo o odgovoru na forumu (dokler se ne logiras in pregledas odgovorov) za doloceno temo in ne miljon (za vsak odgovor posebi) ?
hvala
a se da nastavt da ti poslje SAMO ENO sporocilo o odgovoru na forumu (dokler se ne logiras in pregledas odgovorov) za doloceno temo in ne miljon (za vsak odgovor posebi) ?
hvala
Sergio ::
žal te funkcije še ni na voljo. je pa na TODO listi.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Xplicit ::
Sej zakaj pa je dejansko dobr dobit za vsak odgovor k se pojav eno obvestilo - nekak neuporabno - vsaj men...
pa se to - glede na to kasne vse nastavitve mas za forum / slo tech, skine, ... pa da tega nimate - hmmm... ocitno to sam mene mot...
aja pa se to - tm k mas moje teme - k odpres pa se ti ucasih pokaze 1, ucasih pa 301?!
od cesa je odvisno stevilo prikazov (a je to po datumih objave teme al kak)?
pa se to - glede na to kasne vse nastavitve mas za forum / slo tech, skine, ... pa da tega nimate - hmmm... ocitno to sam mene mot...
aja pa se to - tm k mas moje teme - k odpres pa se ti ucasih pokaze 1, ucasih pa 301?!
od cesa je odvisno stevilo prikazov (a je to po datumih objave teme al kak)?
Sergio ::
"moje teme" zlistajo vse teme, v katerih si sodeloval, pa je notri nov reply.
Če po dolgem času klikneš na moje teme, boš dobil notri veliko tem. če ne, pač ne.
Če po dolgem času klikneš na moje teme, boš dobil notri veliko tem. če ne, pač ne.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 520568 (1720) | Mercier |
» | nekej čudnega v zvezi z novostiOddelek: Slo-Tech | 1411 (1177) | Gandalfar |
» | email spetOddelek: Slo-Tech | 1022 (906) | sasox |