Forum » Pomoč in nasveti » Počen display na tabličnem Goclever a104
Počen display na tabličnem Goclever a104
jugostyle ::
Pozdravljeni
Zanima me ali Goclever-jevi tablični računalniki imajo kakšni modeli da so določeni displayi kompatibilni z drugimi modeli ali so vsi tipi različne izdelave. Ker za mojo tablico "še" ne prodajajo rabljene dele, bi poskusu iz katerega drugega modela (recimo od I101, ker je diagonala in ločljivost enaka). Obrnil sem se na uvoznika za Goclever, oni bi mi računali za popravilo skoraj v vrednosti novega in ko sem jih vprasal za kakšen drug display drugega modela pa mi je hladnokrvno odgovoril NE. Ker so to kitajske različice in mislim da bi se dalo, zato koga prosim ko se malo spozna na te tablice da mi pove ali pašejo kakšen drug display drugega modela, če ja pa kateri modeli so kompatibilni (za display). Hvala za vaše odgovore.
Zanima me ali Goclever-jevi tablični računalniki imajo kakšni modeli da so določeni displayi kompatibilni z drugimi modeli ali so vsi tipi različne izdelave. Ker za mojo tablico "še" ne prodajajo rabljene dele, bi poskusu iz katerega drugega modela (recimo od I101, ker je diagonala in ločljivost enaka). Obrnil sem se na uvoznika za Goclever, oni bi mi računali za popravilo skoraj v vrednosti novega in ko sem jih vprasal za kakšen drug display drugega modela pa mi je hladnokrvno odgovoril NE. Ker so to kitajske različice in mislim da bi se dalo, zato koga prosim ko se malo spozna na te tablice da mi pove ali pašejo kakšen drug display drugega modela, če ja pa kateri modeli so kompatibilni (za display). Hvala za vaše odgovore.
stromer007 ::
Pozdravljen.
To je najbolje sprobati, sem imel enako tezavo, pa sem raje nabavil drugega.
Naceloma bi moralo pasati ce je ista resolucija, pa velikost.
Drugace pa probaj na ebaju. Bi znalo biti kaj uporabnega.
Lp
To je najbolje sprobati, sem imel enako tezavo, pa sem raje nabavil drugega.
Naceloma bi moralo pasati ce je ista resolucija, pa velikost.
Drugace pa probaj na ebaju. Bi znalo biti kaj uporabnega.
Lp
ant ::
Najbolje, da poizkusiš odpreti taba in pogledaš model ekrana. Potem ga poiščeš na ebayu in kupiš, če se splača.
LP
LP
maketa ::
Imam A101 in rabim samo screntouch tako,če ga ne boš popravljal se priporočam za primerno ceno seveda.
jugostyle ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 64575 (31551) | Opkow |
» | Rootanje tablice Xplore xdroid xp770 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18482 (16850) | markk1 |
» | Nakup tablet pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (851) | KoMar- |
» | Noce mi pisat na medijeOddelek: Strojna oprema | 833 (774) | Trancedeejay |
» | Scanner?Oddelek: Kaj kupiti | 1970 (1755) | Webmojster |