» »

Google/LG Nexus 4

Google/LG Nexus 4

««
13 / 41
»»

damjanll ::

Ce koga zanima, ditech ima nexus 4 spet na zalogi ...

MrX ::

kje se da dobit original bumper?

dejanslo ::

Če te ne moti, da je fake - trenutno pošiljajo v SLO:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A... (pozor pri izbiri black/silver ali white/silver).

Je našel že kdo kakšno kul varianto za Miracast ali bolj cheap Slimport adapter? Netgearov PTV3000 s custom romom bi naj deloval, ampak ga v EU nekako še ni. Cena, cca 50eur+post. Slimport adapter ali kabel, cca 25eur+post. LGjev dongle DWD-300, ki ga nisem našel na uradni strani, sem našel samo pri ATT za cca 75eur
There`s More Than One Way To Do It

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dejanslo ()

VaeVictis ::

Google's Nexus 4 smartphone, which is manufactured by LG, has reportedly sold over one million units since its launch on November 13, 2012. xda-developers forum member draugaz estimates Nexus 4 sales by tracking serial numbers on shipped devices. He recently discovered a Nexus 4 serial number that suggests the device has shipped over one million units. Comparatively, Google's Nexus 4 smartphone shipped more than 375,000 units by the start of January. The Nexus 4 is powered by a 1.5 GHz quad-core Snapdragon S4 Pro processor, 2 GB of RAM, 8 or 16 GB of internal storage, a front-facing 1.3-megapixel camera and a rear 8-megapixel camera. The device, which survives fairly well in a drop test, runs on Android 4.2 Jelly Bean and can be purchased through the Google Play Store unlocked for $299 for an 8 GB model or $349 for the 16 GB variant.

Google Nexus 4 Reportedly Sells Over 1 Million Units

Stara novica, poleg tega 1 miljon ni neka visoka cifra za telefone...

alkoo ::

A kdo ve kako usposobit led obvestilne lucke? Po moznosti brez kakih dodatnih aplikacij?

Jaz uporabljam Light Flow Lite, super zadevca :)

freesty ::

Settings->display->pulse notification light
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

alkoo ::

To imam obkljukano ampak ne dela. Sem namestil light flow da vidim ce bo ok. Ceprav me jezi da ne dela brez dodatnega programa. Lp

Mavrik ::

Načeloma to nastaviš v aplikacijah, ki dajejo obvestila. Namreč obvestilna lučka je odvisna od njih.
The truth is rarely pure and never simple.

Assass1n ::

A ima ditech možnost pošiljanja po pošti, nimam neke želje se vozit v Avstrijo. Plačam lahko po predračunu prek klika, imam tudi Viso. Na strani se ne znajdem, ne znam nemško.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Assasin: ne, posiljajo samo znotraj avstrije.

Bolf3nk ::

Seveda pošiljajo v Slovenijo. Kolega je pri njih naročil galaxy nexus, ko so bili po smešni ceni.

Samo zmenit se moreš.

Pesimist ::

Iscem app kako dvignit klic z fsranimi rokami.
Bodi si z govorom kot S3 ali proxy senzorjem. Easy answare se zruši, whistle pa nedela!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

Pesimist ::

Jaz ugotavljam da so capacitivni knofi in en fizicni ala Galaxy much smarter design kot N4 v kolikor je fon sevedno simetricni. Naja za next fon bom popravo napako in a few years.

ki te dobit ta wireless polnilec?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

dejanslo je izjavil:

Če te ne moti, da je fake - trenutno pošiljajo v SLO:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00A... (pozor pri izbiri black/silver ali white/silver).

Sem ga včeraj dobil - kul je. Ni ravno perfect fit, ampak good enough. 4* od 5. Glede na ceno pa, če vam je dostopen original, je najbrž bolj smiselno kupit original.

Nika25 ::

Kak nasvet, kaj naredit, če ti Nexus 4 pade na tla in zadnja stran telefona poči? Taka razpoka je razpršena, ene 2 cm premera... Pač krivda res moja, ampak vseeno kako se to zamenja?

Halfdead987 ::

Well,to pa je zaradi tega, ker je baterija pritrjena na zadnji del. Shame on you Nexus >:D
Nesi na servis ali pa kupi zadnji del pa zamenjaj...Boš moral disassemlat telefon..

Otzi ::

Iz nemškega playstora želim preko nemškega IP-ja na nemški naslov naročiti Nexus 4 a pridem pri nakupu skozi izbiro izdela a pri prijavi v google račun javi da zadeva v "moji" državi ni na voljo za prodajo. Pa sem v google računu pod settings nastavil državo Nemčija, tudi v wallet imam to državo. Katera nastavitev bi še lahko vplivala?

@Nika25, daj nam pol poročaj, kako si rešila težavo in koliko te je stalo.

Sem videl na eni strani na xda da se prodajajo deli, cca 30$ če imam prav v spominu je zadnji del, zamenjat ga ni težko. Kako je pa potem z garancijo imajo kje nalepke pa ne vem.

KoMar- ::

Otzi je izjavil:

Iz nemškega playstora želim preko nemškega IP-ja na nemški naslov naročiti Nexus 4 a pridem pri nakupu skozi izbiro izdela a pri prijavi v google račun javi da zadeva v "moji" državi ni na voljo za prodajo. Pa sem v google računu pod settings nastavil državo Nemčija, tudi v wallet imam to državo. Katera nastavitev bi še lahko vplivala?

Kreditna kartica ;) Pozabi to, kar počneš, ker ne bo šlo.

Otzi ::

@KoMar, res je, Purchase restrictions: " Also, at this time, the country of your credit card must match the the country to which you're shipping."
http://support.google.com/googleplay/bi...
Hvala za tolažbo ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Otzi ()

Master_Yoda ::

Ampak zakaj ne gre kupiti z kreditno iz Slovenije ? Ce ne posiljajo v Slovenijo ok se razumem ampak zakaj onemogocajo placila z kreditnimi iz Slovenije. Zanalasc hocejo da prebivalci drzav z nizjimi prihodki placajo vec v nasih trgovinah, ki nas ozemajo, kot pa tisti ki imajo parkrat vecje place? WTF ?

Tako je če povpraševanje preseže ponudbo, preveč se od appla učijo.

carota ::

Master_Yoda je izjavil:

Ampak zakaj ne gre kupiti z kreditno iz Slovenije ? Ce ne posiljajo v Slovenijo ok se razumem ampak zakaj onemogocajo placila z kreditnimi iz Slovenije. Zanalasc hocejo da prebivalci drzav z nizjimi prihodki placajo vec v nasih trgovinah, ki nas ozemajo, kot pa tisti ki imajo parkrat vecje place? WTF ?

Mogoče zato, ker se tapravi denar zasluži s prodajo app-ov in ne s prodajo aparatov. In če imajo Nemci parkrat večji dohodek bodo lažje več porabili kot Slovenci, ki pričakujemo, da bodo aplikacije zastonj.

boogie_xlr ::

Tisti, ki ga imate, si obvezno nabavite še bumper.
 Vem ja, neroda.

Vem ja, neroda.

FlyingBee ::

končno tudi ata od nexus 4 - Optimus G konec marca http://www.mobitel.si/telefoni-in-napra...

damjan1980 ::

kaki ata? vse kar ima ta telefon skupnega z nexusom sta crki L in G in tukaj se konca

Mavrik ::

boogie_xlr je izjavil:

Tisti, ki ga imate, si obvezno nabavite še bumper.
 Vem ja, neroda.

Vem ja, neroda.

Ja, stvar drsi in pada z vsega kar ni popolnoma ravno -_-
The truth is rarely pure and never simple.

damjan1980 je izjavil:

kaki ata? vse kar ima ta telefon skupnega z nexusom sta crki L in G in tukaj se konca

zgrešeno in še enkrat zgrešeno

M-XXXX ::

damjan1980 je izjavil:

Saj sta praktično identična...

Halfdead987 ::

To ni noben ata. Telefona sta več ali manj identična pa še Nexus je kao od Googla.

Google je le posrednik

akulp ::

Živjo,

a pa je že kdo nabavil telefon preko "izanglije.com"?

Edina težava, kakor berem na GSMarena, je to, da ne velja garancija, če kupiš v tujini...
Lukcc

Sej jih je polna bolha:) 400€ pa "zapakiran". Samo glej da ne bo zapakiran kot moj, tud folije je dal nazaj, potem pa vidim prasko na kromu;(( . Nisem težil kar je bilo je bilo, bom zdej celo življenje vse preveril 3x to je pa tud nekaj vredno :D

No, ravno zaradi take izkušnje, se pri telefonih in tablicah ne grem "bolhe" ipd.

če pa koga zanima, se mi na izanglije.com posredovali cene Nexusov:

Nexus 4 8GB: 249 GBP , končna cena e naročila 320 EUR
Nexus 4 16GB: 289 GBP, končna cena e naročila 370 EUR
Nexus 7 16GB: 169 GBP, končna cena e naročila 225 EUR
Nexus 7 32GB: 209 GBP, končna cena e naročila 275 EUR
Nexus 7 32 + HSPA= 249 GBP, končna cena e naročila 325 EUR
Nexus 10 16GB: 329 GBP, končna cena e naročila 425 EUR
Nexus 10 32GB: 399 GBP, končna cena e naročila 510 EUR

Plačate lahko po povzetju. Rok dobave je odvisen od renutne dobavljivosti v Playstore-u. Navedene cene veljajo za klasično dostavo ( do 8 delovnih dni od prispetja v naš angleški logistični center). Za express dostavo do Vas (1-2 delovna dneva ) je potrebno doplačati 20 EUR.
Lukcc

damjan1980 ::

M-XXXX je izjavil:

damjan1980 je izjavil:

Saj sta praktično identična...

...z eno bistveno razliko. en imam gor AOSP, drugi pa Lg crapware verzijo Androida

Najbolj smešno/žalostno pa je, da Big Bang ponuja Nexusa za 430 EUR, to je več kot 100 EUR ceneje, kot naši operaterji... Govorimo o redni ceni, brez vezave.
Lukcc

Zheegec ::

Operaterjem ni ravno prioriteta prosta prodaja.
Jaz sem še vedno zadovoljen s svojim za 200eur v prosti prodaji :) :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

akulp je izjavil:

Najbolj smešno/žalostno pa je, da Big Bang ponuja Nexusa za 430 EUR, to je več kot 100 EUR ceneje, kot naši operaterji... Govorimo o redni ceni, brez vezave.

to je akcija z omejenim rokom trajanja

Zheegec je izjavil:

Operaterjem ni ravno prioriteta prosta prodaja.
Jaz sem še vedno zadovoljen s svojim za 200eur v prosti prodaji :) :)

In kako si prišel do njega?
Lukcc

MrX ::

naroču original bumper na ebayu... kot ulit! gumbi se odzivajo k da bumperja sploh ni :)

zoot ::

Bi lahko linkal katerega? :)

PrimozR ::

Play Store garancija potem ni worldwide oz. vsaj Europe wide?

Ima morda kdo težave s polnilci, jaz zelo težko dosežem, da se polni prek AC z dvema polnilcema (Logitech 1,2 A, prišel s Performance MX, nek kao HTC z DX-a, ki je normalno delal na začetku ter prej z Desire), medtem ko je do danes original HTC, ki je prišel z Desire, delal normalno. Prejle sem ga priklapljal in odklapljal, pa je zadeva vrgla 10% s stanja baterije, čeprav je vrednost mV skakala za 100, med dobrimi 2600 in dobrimi 3700 (mV so se dvignili, procent padel). Na koncu sem ga priklopil, pisalo je discharging on USB; zdaj piše charging on AC, brez odklopa/priklopa.

Da ne omenjam da zadnjih par dni zadeva žre baterijo kot za stavo, v pol ure zlahka po 10 %...

EDIT: aja, še zanimivost, na DX HTC polnilcu mi ne deluje touchscreen :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Ce prevec zre baterijo je za preverit ce je kriv mediaserver servis. Ce je, potem izklopi sinhronizacijo google play music. Meni zdrzi 4 dni ce ga nic ne uporabljam oziroma 2-3 dni zmerne uporabe in 1 dan ce se velko igram z njim.

Mi je pred par dnevi v eni uri na vlaku play music predstavljal 25% porabe, Media Server pa drugih 25% porabe baterije (plus nekaj drugih stvari, v eni uri nekje 20 do 30% celotne baterije), ampak za play music sinhronizacije sploh ni na voljo...

Settings - accounts - Google - Username - Google play music -> off

Ja, nimam Play Musica na seznamu ;)

Meni je delal b.p. z vsemi polnilci, ki sem jih poskusil do sedaj.
««
13 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 451 52 53 54 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2674564866 (186897) zk_eu
»

Najmanj slab Android do 150€

Oddelek: Mobilne tehnologije
495956 (4681) Bellzmet
»

Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5024271 (20728) fast1slow
»

Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6531387 (24355) Assass1n

Več podobnih tem