Forum » Operacijski sistemi » win2000
win2000
Mihc ::
Zanima me, ali je normalno, oz. če je kaj narobe, da mi sistem win2000 deluje vidno počaseje, če sem prijavljen kot uporabnik, kajti če sem prijavljen kot administrator mi dela vse OK!
Ta problemček me zelo moti, me pa zanima, kaj bi bilo to, pa če se da kaj popraviti!
Hvala vam za odgovor!
Ta problemček me zelo moti, me pa zanima, kaj bi bilo to, pa če se da kaj popraviti!
Hvala vam za odgovor!
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!
Sem preveru, pa ni ič takega! Je možno, da imam premalo RAM-a(imam ga 128 sdr)? Ampak še vedno ne razumem, zakaj mi potem dela pod administratorjem normalno!
LP,Miha
LP,Miha
bastadu ::
Start > Settings > Control Panel > System > User Profiles < Tu sedaj poglej, kakšna je velikost posameznega računa. Če je tvoje občutno višje od administratorjevega, je to lahko vzrok za nekolikšno upočasnitev...
Res je!Sem preveril in je račun od uporabnika 22344KB od administratorja pa 4150KB!Mislim, da je to kar precejšna razlika!Nekaj je pa res, da sicer ne vem kaj pomeni ta "račun"! Mi lahk kdo to razloži, pa če obstaja kakšna varianta, da bi to počasnost odpravil! Bi pomagalo, če bi povečal ram!
Hvala za odgovore!
LP, Mihc
Hvala za odgovore!
LP, Mihc
gumby ::
Mihc: seveda po pomagalo. win2k je zelo požrešen, kar se ram-a tiče. dodaj še vsaj 128M, pa bo.
pri meni se je celo poznal skok iz 256 na 512M...
sicer pa ti task manager izpiše, koliko ram-a je še prostega
pri meni se je celo poznal skok iz 256 na 512M...
sicer pa ti task manager izpiše, koliko ram-a je še prostega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbris nastavitev za proxyOddelek: Omrežja in internet | 2921 (2710) | NeMeTko |
» | Office 2007Oddelek: Programska oprema | 3745 (3093) | javr |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2874 (2665) | k4vz0024 |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 12970 (9504) | MrStein |
» | win 2000 virtual memory to lowOddelek: Operacijski sistemi | 1477 (1303) | civava23 |