Forum » Zvok in slika » Zajem in izdelava filmov-WinFast TV2000 xp
Zajem in izdelava filmov-WinFast TV2000 xp
falotXP ::
Imam Leadtek WinFast TV 2000 XP Deluxe, AMD Athlon 1800+, Geforce2 Mx 400 64 MB, HDD 40 Gb
Pa me zanima sledeče:
1)-kako zajeti film preko TV kartice, da nebi ta porabil dosti prostora na disku in bi bil dokaj kvaliteten?
2)-ali lahko prek TV kartice direktno zajemaš filme v Divx formatu?
3)-kateri program uporabiti za obdelavo filma zajetega prek TV kartice?
Hvala za pomoč!
Pa me zanima sledeče:
1)-kako zajeti film preko TV kartice, da nebi ta porabil dosti prostora na disku in bi bil dokaj kvaliteten?
2)-ali lahko prek TV kartice direktno zajemaš filme v Divx formatu?
3)-kateri program uporabiti za obdelavo filma zajetega prek TV kartice?
Hvala za pomoč!
- spremenil: falotXP ()
Predator ::
programi za snemanje:
BorgTV, WinDVR, PowerVCR II, IuVCR,...
obdelava filmov
Virtualdub ( predvsem za rekompresijo, popravljanje filmov, freeware ), Adobe premiere, VideoStudio, pa windows xp mislim da majo tudi en video editor ( nimam xp-jev ), ...
sam uporabljam iuvcr pa virtualdub; zakaj iuvcr : ker lahko snemam v vse žive audio in video formate ( tudi v vse divx formate ki jih imaš instalirane na računalniku - najljubši mi je pa xvid )
za kakovost ( bitrati, resolucija, fps ) se pa potem sam odloči glede na zmogljivost računalnika in kakovost ki jo hočeš
lahko pa tudi www.tv-cards.com obiščeš, ker imajo ogromno programja gor
BorgTV, WinDVR, PowerVCR II, IuVCR,...
obdelava filmov
Virtualdub ( predvsem za rekompresijo, popravljanje filmov, freeware ), Adobe premiere, VideoStudio, pa windows xp mislim da majo tudi en video editor ( nimam xp-jev ), ...
sam uporabljam iuvcr pa virtualdub; zakaj iuvcr : ker lahko snemam v vse žive audio in video formate ( tudi v vse divx formate ki jih imaš instalirane na računalniku - najljubši mi je pa xvid )
za kakovost ( bitrati, resolucija, fps ) se pa potem sam odloči glede na zmogljivost računalnika in kakovost ki jo hočeš
lahko pa tudi www.tv-cards.com obiščeš, ker imajo ogromno programja gor
Predator hvala za pomoč, samo mi ne kaoristi dosti. Navedeni programi za snemanje prek TV tunerja iuvcr, Borg TV... nista skladna z mojo TV kartico in tudi Win XP mi zrušita (cool).
Zato bi še enkrat prisil za pomoč tistih, ki imajo omenjeno Tv kartico in Win xp ter imajo iskušnje s tem.
Zato bi še enkrat prisil za pomoč tistih, ki imajo omenjeno Tv kartico in Win xp ter imajo iskušnje s tem.
Hmmm...ko posnamen te gonilnike, se mi Win XP zruši že po nekaj sekundah...sploh ne pride do namizja, tak, da so tudi te gonilniki neuporabni.
Ne vem...
Ne vem...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Snemanje TV na diskOddelek: Zvok in slika | 3503 (2689) | kitara8 |
| » | Zamenjava grafične -> slabša slika pri TV kartici ???Oddelek: Zvok in slika | 1771 (1564) | RC14 |
| » | Ripanje filma iz videa v DIVXOddelek: Zvok in slika | 1146 (1010) | Mr_Globus |
| » | Program za gledanje tv-jaOddelek: Zvok in slika | 2440 (1939) | freserovski |
| » | Softwear za Genie TVOddelek: Sedem umetnosti | 1528 (1367) | daSKAn |