Forum » Operacijski sistemi » Ustvarjanje "slike" sistema
Ustvarjanje "slike" sistema
Bowman94 ::
Torej rad bi ustvaril sliko(oz.varnostno kopijo) mojega sistemskega diska(pravzaprav particije). To je C, pojavi pa se problem, da mi zraven hoče kopirat še D particijo, na kateri so programi in nekaj drugih stvari.
Na spodnji sliki se lahko vidi, da zraven particije D piše v oklepaju Sistem. Zdaj pa me zanima če imajo nameščeni programi na D kakšno povezavo s sistemskimi datotekami( npr. da se ne more narediti slike za obnovitev brez tistih datotek).
Pa še to D particije ne morem odznačiti, kadar ti ponudi izbiro kaj boš kopiral in pa na D mikoli ni bil inštaliran kakršen koli sistem.
Slika:
Če kdo ve rešitev bi bil zelo vesel.
Sliko bi pa rad ustvaril, da bi jo obnovil na SSD, ker bi se rad izognil ponovni namestitvi windowsev, če je le mogoče.
Na spodnji sliki se lahko vidi, da zraven particije D piše v oklepaju Sistem. Zdaj pa me zanima če imajo nameščeni programi na D kakšno povezavo s sistemskimi datotekami( npr. da se ne more narediti slike za obnovitev brez tistih datotek).
Pa še to D particije ne morem odznačiti, kadar ti ponudi izbiro kaj boš kopiral in pa na D mikoli ni bil inštaliran kakršen koli sistem.
Slika:
Če kdo ve rešitev bi bil zelo vesel.
Sliko bi pa rad ustvaril, da bi jo obnovil na SSD, ker bi se rad izognil ponovni namestitvi windowsev, če je le mogoče.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povečanje sistemske particije WIN7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5862 (3012) | Hanzi77 |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13257 (10671) | hojnikb |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1282) | solatko |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2874 (2665) | k4vz0024 |
» | koliko placa za windowseOddelek: Operacijski sistemi | 1722 (1454) | bobby |