» »

New York, New York.

New York, New York.

Azz_Kikr ::

S prijatelji razmišljamo o kakem krajšem potovanju preko luže. New York nam že dalj časa dela preglavice v prehranjevanju, saj si tja neizmerno želimo. In ker so slotechovci znani kot vsevedi, bi vprašal dvoje: če kdo ve, kako (katera agencija, last minute itd.) se tja najbolj splača in tiste, ki so tam že bili, sprašujem, kako je tam - podrobnosti torej ;)
Hvala vnaprej!
LP, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

Zeberdee ::

okarina je bla men carska

Dax ::

Sam sem bil v NYC maja 2002.

Do 25 leta imate nek popust pri večini letalskih agencij. Takrat je najceneje prišel Airfrance preko Pariza. 85000 karta z vsemi pristojbninami.

Stanovanje. S prijateljico sva najela stanovanje pri hospitalitycompany.com. Odlično urejena stanovanja, nore lokacije, cene takrat pa so bile tudi zelo ugodne. $100 na dan za dve osebe s pogledom na broadway je v New Yorku prav poceni.
Stanovanje oglašujejo kot garsonjro, vendar je ogromno. Okoli 75m2 sigurno. Ogromna spalnica, dnevna soba, kjer lohk komot spita še dva extra in kuhinja z mikrovalovko in vsem.

Prehrana. Če ješ zunaj, bo drago. Midva sva si zjutraj naredila en orenk zajtrk, zvečer pa večerjo. Čez dan pa kak sendvič al pa že kej. Cene hrane v trgovinah so kr visoke, ampak vseeno dost cenej kot če zuni ješ.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dax ()

the_unborn ::

NY je fanj, pa ne pozabite si ogledat WTC-ja:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Escape From New York

Oddelek: Sedem umetnosti
213189 (591) A. Smith
»

Najem avta v New Yorku

Oddelek: Na cesti
51039 (604) buttcrack
»

Potovanje v New York

Oddelek: Loža
417334 (2898) buttcrack
»

New York - Washington - Philadelphia

Oddelek: Loža
91943 (1485) Yossarian
»

Potovanje v New York ali San Francisco? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10336264 (32951) Miha_T

Več podobnih tem