» »

Maribor - Zobozdravnik

Maribor - Zobozdravnik

JogurtJagoda ::

Mene pa zanima kje v MBju je kakšen zobozdravnik za študente, ki prineseš tja samo zdravstveno izkaznico.

f1ghter4 ::

Imaš študentsko zobozdravnico pri parku (naslov Ob parku 5). Lani sem bil 1x tam, ko sem imel nujen primer :). Poklical sem tja in čez 5 minut sem že bil tam. Ne rabiš nič drugega kot zdravstveno kartico ...

Brigita KOLEDNIK, dr. dent. med.

Nina Ervina JURANČIČ, ZT
tel.: 02 23 56 650

ponedeljek, sreda od 12:00 do 19:00
torek, četrtek, petek od 7:00 do 14:00

JogurtJagoda ::

f1ghter4 je izjavil:

Imaš študentsko zobozdravnico pri parku (naslov Ob parku 5). Lani sem bil 1x tam, ko sem imel nujen primer :). Poklical sem tja in čez 5 minut sem že bil tam. Ne rabiš nič drugega kot zdravstveno kartico ...

Brigita KOLEDNIK, dr. dent. med.

Nina Ervina JURANČIČ, ZT
tel.: 02 23 56 650

ponedeljek, sreda od 12:00 do 19:00
torek, četrtek, petek od 7:00 do 14:00

Aha, najlepša hvala. Kaj pa tole če ti potem plombo da not, pa da imam željo za belo plombo, je kaj doplačila (če ja, kolko?)

flbroker ::

bela zalivka se vedno doplača ker je to nadstandard, koliko pa stane pa je odvisno od velikosti zalivke ker zalivke so 1., 2. ali 3-ploskovne. Mislim da je za 3-ploskovno nekje cca 30€, šar € gor ali dol, sem že pozabil.

ToniT ::

Če je zalivka na sprednjih zobeh (do podočnikov)ni potrebno doplačati za belo zalivko. Drugače pa je potrebno na Ptuju doplačati za belo zalivko (3-ploskovno) malo manj kot 23 EUR.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zobobol po plombiranju (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
518360 (6871) mahoni
»

ko plačaš za zalivko dvakrat

224896 (2903) umexteacher
»

Amalgamske (zastonjske) zalivke oz. plombe

343332 (2478) Smurf
»

pocen zob ne boli

448809 (7558) Nagi Bator
»

Prednosti in slabosti dodatnega zdravstvenega zavarovanja?

155588 (5166) Vajenc

Več podobnih tem