Forum » Programska oprema » Word spajanje in ovojnice!
Word spajanje in ovojnice!
krastača ::
Pozdravljeni!
Pripravljam pogodbo in le-to želim spojiti z že ustvarjenim seznamom, kar ni nuben problem. Ko sem pripravila sam pogodbeni dokument sem nato prešla na ovojnico. Ko, sem le to tudi uredila sem spajanje spustila skozi. Prvi primer zaposlenega je bil okay vsaka naslednja ovojnica pa prevzame glavo pogodbe kar pa ne želim. A se do da kako urediti?
Hvala za kršnekoli nasvete.
Pripravljam pogodbo in le-to želim spojiti z že ustvarjenim seznamom, kar ni nuben problem. Ko sem pripravila sam pogodbeni dokument sem nato prešla na ovojnico. Ko, sem le to tudi uredila sem spajanje spustila skozi. Prvi primer zaposlenega je bil okay vsaka naslednja ovojnica pa prevzame glavo pogodbe kar pa ne želim. A se do da kako urediti?
Hvala za kršnekoli nasvete.
T-h-o-r ::
b2? :D
tudi meni se to zgodi
ampak pri vabilu+ovojnica se pa ni (sem pa prej naredil glavo in vse ostalo v dokumentu, šele nato sem naredil kuverto)
tudi meni se to zgodi
ampak pri vabilu+ovojnica se pa ni (sem pa prej naredil glavo in vse ostalo v dokumentu, šele nato sem naredil kuverto)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UJP Eracuni - B2BOddelek: Programiranje | 3011 (1335) | matmul |
» | Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?Oddelek: Programska oprema | 3206 (3063) | solo5 |
» | Posta Slovenije - posiljanje z odkupninoOddelek: Loža | 7711 (5693) | ali3n |
» | Našel denar-komu pripada (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4744 (3439) | SkIDiver |
» | Ali je kurje jajce celica?Oddelek: Loža | 5460 (5000) | ToniT |