Forum » Pomoč in nasveti » Ugaševanje računalnika!!!
Ugaševanje računalnika!!!
Davidexon ::
Hej.. mam problem.. zadnič se mi je povaril ventilator ki hladi tisti zadevo, ki gre napajalni kabel noter.. insedaj je to zamenjano in lepo hladi.. je pa nastal problem pri tem ko se orižge nekaj časa dela potem se pa kr sam ugasne.. mogoče kdo pozna rešitev???
- premaknil iz Mali oglasi: bluefish ()
kloko ::
Glede na kvaliteto formuliranja vprašanja je čisto mogoče, da je ventilator menjan, a piha v napačno smer. Če topel zrak iz napajalnika piha V računalnik, se lahko hitro kaj pregreje in ugasne.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
amigo_no1 ::
zadnič se mi je povaril ventilator ki hladi tisti zadevo, ki gre napajalni kabel noter
Napajalnik.
Lahko da ima zamenjam ventilator premalo pretoka zraka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
nesmrten ::
Po moje so kondenzatorji v napajalniku fuč... ali pa narobe obrnjen ventilator :)
LP,nesmrten
LP,nesmrten
miranpozar ::
Glede na kvaliteto formuliranja vprašanja je pravtako čisto mogoče, da so se mu je v času nedelovanja ventilatorja napihnili ne samo kondiji v napajalcu ampak tudi na osnovni plošči v okolici procesorja (toliko bolj verjetno, če ima kakšen star Pentium4 ali Athlon).
Sem videl podobne primere že ničkolikokrat.
Sem videl podobne primere že ničkolikokrat.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novo ohišje in hlajenje (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7461 (5870) | solatko |
» | Meganu ne deluje ventilatorOddelek: Na cesti | 8019 (7536) | shadeX |
» | kaj je boljše za ohladit procesorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1492 (1287) | PINki |
» | Pravilna raba VENTILATORJEV....Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3616 (2881) | SkIDiver |
» | Kateri ventilatorji so najbloljši? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4876 (4263) | Lucio |