Forum » Pomoč in nasveti » narobe slika
narobe slika
kontra ::
Zakaj mi je slika v BS Playerju narobe obrnjena. Film je čist v redu videt samo da je okol obrnjen na glavo. Ce se da naštimat to v BS Playerju mi prosim pomagajte!
Lep pozdrav
Lep pozdrav
tečnoba
RiNC ::
Predpostavljam da je film nared s XviD kodekom. Potem lahko v BSplayerju obrnes sliko na naslednji nacin:
na sliko filma kliknes z desnim gumbom miske --> properties (al nekaj takega, v glavnem predzadnjo stvar) --> xvid decoder --> odklukaj flip video.
To bi blo tak bol na grobo, ker sem trenutno na racunalniku, ki nima BSplayerja, pa ne morem tega preverit.
na sliko filma kliknes z desnim gumbom miske --> properties (al nekaj takega, v glavnem predzadnjo stvar) --> xvid decoder --> odklukaj flip video.
To bi blo tak bol na grobo, ker sem trenutno na racunalniku, ki nima BSplayerja, pa ne morem tega preverit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audio v divx in xvid ipd. filmihOddelek: Zvok in slika | 1739 (1555) | Wu-MaSTeR |
» | Divx - problem ogleda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 963 (850) | mkovac10 |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3882 (3616) | ferjan |
» | divx brez slikeOddelek: Zvok in slika | 930 (853) | TitanSLO |
⊘ | BS PlayerOddelek: Sedem umetnosti | 1648 (1404) | Tomi |