Forum » Omrežja in internet » Pomoč: Wi-Fi se izklaplja
Pomoč: Wi-Fi se izklaplja
WhiteClaw47 ::
Imam prenosni računalnik in uporabljam wi-fi. Približno vsako uro, včasih več, včasih manj, se mi wi-fi izklopi in nato nazaj vklopi. Kaj naj naredim, da se mi wi-fi ne bo izklapljal?
Glede gonilnike mi napiše da imam najsodobnejše, modem dvomim da je kriv, saj smo ga nedavno nazaj menjali, na namiznem računalniku imam preko kabla internet in mi nič ne izklaplja, samo na prenosniku.
Če kaj pomaga uporabljam win 7 home premium.
Glede gonilnike mi napiše da imam najsodobnejše, modem dvomim da je kriv, saj smo ga nedavno nazaj menjali, na namiznem računalniku imam preko kabla internet in mi nič ne izklaplja, samo na prenosniku.
Če kaj pomaga uporabljam win 7 home premium.
NeMeTko ::
Si preveril v Power Options, če tvoj prenosnik nima morda kakšno posebno funkcijo za varčevanje z baterijo, pa zato izklaplja wifi?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN phone 8.1 update -> wi-fi ne dela več!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1542 (1220) | Malajlo |
» | Težave s Siolovim wi-fijemOddelek: Omrežja in internet | 1137 (959) | sočan |
» | Routar wrt 54gl mi ne lovi več tako dobro kot prej?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1188) | Goran's Blog |
» | Menjava trdega diska.Oddelek: Strojna oprema | 1900 (1526) | Hayabusa |
» | Zaradi mreže se mi tresejo možganiOddelek: Pomoč in nasveti | 3074 (2090) | Cervantes |