Forum » Pomoč in nasveti » Težave: win 7 in CS6
Težave: win 7 in CS6
RED_line ::
Pozdravljeni
Imam 2 neljubi težavi z računalnikom. Prva je ta, da ko mi windowsi zmrznejo in reštartam računalnik, ta ne pride do windovsov. Po ne vem kakšni logiki se mi SSD disk skrije in ga ne zazna. Posledično ne pride v win in mi utripa samo ena črtica v kotu ekarana. Ko računalnik ugasnem in še 1x prižgem, SSD disk ni na prvem mestu za zaznavanje win in rabi malo več časa da se zažene. Po tem deluje vse normalno. Zakaj se mi to dogaja?
Druga težava pa je fotošop 6. Imel sem ištaliranega originalnega trial verzijo. Ko je ta potekla sem želel inštalirat shekano. Ta program mi inštalira in tudi če ga shekam mi zmeraj teži da je moja trial verzija potekla in da moram kupit program. Je kakšna varianta da se tega rešim? saj izgleda, kot da se me je kje zapomnil in zmeraj zahteva da kupim program.
Hvala za pomoč
lp
Imam 2 neljubi težavi z računalnikom. Prva je ta, da ko mi windowsi zmrznejo in reštartam računalnik, ta ne pride do windovsov. Po ne vem kakšni logiki se mi SSD disk skrije in ga ne zazna. Posledično ne pride v win in mi utripa samo ena črtica v kotu ekarana. Ko računalnik ugasnem in še 1x prižgem, SSD disk ni na prvem mestu za zaznavanje win in rabi malo več časa da se zažene. Po tem deluje vse normalno. Zakaj se mi to dogaja?
Druga težava pa je fotošop 6. Imel sem ištaliranega originalnega trial verzijo. Ko je ta potekla sem želel inštalirat shekano. Ta program mi inštalira in tudi če ga shekam mi zmeraj teži da je moja trial verzija potekla in da moram kupit program. Je kakšna varianta da se tega rešim? saj izgleda, kot da se me je kje zapomnil in zmeraj zahteva da kupim program.
Hvala za pomoč
lp
solatko ::
Zadeve rešene z nakupom legalnih verzij ali uporabo alternativnega programja.
Delo krepa človeka
bluefish ::
No, s prvim vprašanjem ni problema, glede drugega pa beri forumska pravila. In ja, za tiste tri slike letno je odprtokodni GIMP več kot dovolj.
amigo_no1 ::
Katera MB in SSD ? Ahci ali ide ? Na katerem portu je priklopljen ssd ?
Uninstall ni izbrisal vse svinjarije, ki jo namestil na sistem.
RED_line ::
disk je SSD. ahci ali ide ne vem, kam je priklopljen več kot to da je priklopljen ti ne znam povedat :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows backup in restore - prosim za pomočOddelek: Operacijski sistemi | 2132 (994) | BorutK-73 |
» | bingo@opensource......Oddelek: Pomoč in nasveti | 757 (544) | grizl |
» | antivirusni trialOddelek: Pomoč in nasveti | 1734 (1603) | Seljak |
» | Pomoč/ zunanji SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (1511) | simongrega |
» | Boj proti piratstvuOddelek: Problemi človeštva | 1806 (1368) | Tomay |