» »

TechniSat HDT4 kode infrardečih signalov

TechniSat HDT4 kode infrardečih signalov

Testman42 ::

Doma imam sprejemnik TechniSat HDT4, za katerega mi je nekako uspelo izgubiti dalinjski upravljalnik, tako da sedaj ga niti vklopiti ne morem ker nima nobenih tipk na sebi.

Imam pa doma še en stari HP-jev dlančnik iPAQ ki zna oddajat infrardeče signale in ima prav aplikacijo (Nevo) za to že nameščeno. Sedaj me samo zanima kako naj ga konfiguriram. Sem poskusil dodat novo napravo proizvajalca TechniSat, vendar se sprejemnik ne odziva. Imam možnost tudi vnesti "kodo naprave" vendar ne vem kaj bi sem noter vnesel. Sem prebral navodila samo mi ni uspelo najti nič uporabnega.

Hvala za pomoč.

cekr ::

Malo si poglej, če ima mogoče ta sprejemnik kakšnega brata dvojčka.
Zelo verjetno obstaja kakšna druga firma(nalepka).
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

NeMeTko ::

Logitechov daljinec lepo dela s Technisat sprejemnikom (imam doma). Če ti ni prevelika investicija....

StajercSSS ::

Ponavadi se taki problemi hitro rešijo z 'lidlovim' univerzalcem za 7€. Daš na avtomatsko iskanje usmeriš v TV pa čakaš. Edina fora je,da moraš za nekatere STB-je dat izbiro satelitski sprejemnik ali dvd ali pa kaj drugega,da najde kodo. Jaz sem naprimer za Siolov Sagem STB moral dat na satelitsko iskanje. Je pa fajn,če maš star daljinec,da lahko univerzalca poljubno naučiš ukazov.

Druga možnost pa je,da greš do nekega kabelskega ponudnika,pa vprašaš,če jim mogoče še kje leži kak daljinec v predalu. :D
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HDD snemalnik in predvajalnik z DVB-C

Oddelek: Zvok in slika
143706 (3330) krebs11
»

Sprejemnik DVB-C

Oddelek: Kaj kupiti